понеділок, 18 лютого 2013 07:45

Заробляти гроші навчать на фестивалі

— Учасники фестивалю грошей цікаво проведуть час, заведуть корисні знайомства, поглиблять фінансові знання та візьмуть участь у благодійності, — говорить голова організаційного комітету фестивалю грошей Геннадій Поліщук, 33 роки. — Загалом відбудуться 30 майстер-класів у різних напрямках. Але пов'язані темою "Гроші".

На дводенний захід приїдуть фахівці та експерти зі Львова, Києва, Харкова, Ужгорода. Вхід — доброчинний внесок 50 грн. На фестивалі збирають кошти для реалізації програми "Основи фінансової грамотності школярів".

— Розроблені програми для циклу уроків у старших та молодших класах. Потрібні гроші на літературу учням та гонорар тренерам, — продовжує Поліщук. — Протягом дня можна буде відвідати не менше п'яти майстер-класів. Вінничан запрошують послухати, як правильно зберігати, заробляти та інвестувати гроші. Корисну інформацію почують і підприємці, й новачки у бізнесі. Тут навчать, як формувати сімейний бюджет, як скористатися фен-шуй для збільшення доходів.

Майстер-клас "108 способів заробітку в інтернеті" прочитає спікер фестивалю 37-річний Олександр Малиновський.

— Усі способи — це мій особистий досвід. Я 17 років працюю в інтернеті. Завдяки цій роботі купив у 1990-х квартиру. На семінарі розкажу, як вибрати певний вид заробітку, зважуючи на свій рівень знань та освіту. А також, скільки на чому можна заробити. Навчу правильно, швидко і з мінімальними витратами облаштувати онлайн-торгівлю. Це універсальний рецепт заробітків в інтернеті для малого бізнесу. Зараз до інтернет-спільнот долучилась велика маса людей. Їм необхідно розібратися у потоці інформації та знати, як не потрапити до рук мережевих шахраїв.

Упродовж фестивалю працюватиме виставка "Еволюція паперових грошей на території України". Учасники зможуть ознайомитися з унікальними купюрами різних періодів від часів царської Росії дотепер. Захід відбудеться 23-24 лютого з 10.00 до 19.00 у торговельно-розважальному комплексі "Анастасія".

Детальніше ознайомитися з програмою фестивалю можна на сайті

http://moneyfest.org.ua/

Довідки за тел.: 0(432) 556 318, 0(67) 905 18 05.

Зараз ви читаєте новину «Заробляти гроші навчать на фестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути