понеділок, 27 лютого 2012 00:15

За перевезення тварин у таксі потрібно доплатити

31-річна Аліна Шпикова з Вінниці замовила таксі для перевезення свого собаки породи такса.

— Везла свого "синочка" до подружки на побачення, — сміється. — Зараз така бяка під ногами, що маршруткою незручно. Ще й до всього, нєвєста наша живе на Тяжилові. Викликала таксі. Коли виходжу зі своїм Крокодильчиком на руках, водій такий здивований. Відмовляється везти. Я аж чуть собаку з рук не виронила. Як це так? Кажу, я ж свого хлопчика помила, навіть духами попшикала. Він у мене чистіше будь-якої людини. Та він, ну ніяк, бо має алергію на шерсть. Довелося їхати в маршрутці. Крокодила весь час тримала на руках.

За перевезення тварин у вінницьких таксі доплачують від 5 до 25 грн.

— Сума залежить від розміру тварини. Якщо вміщається на руках, 5 гривень. Для перевезення великих собак найкраще підходять машини "універсали". У скільки обійдеться, залежить від водія, — каже диспетчер одного з таксі 24-річна Інна Богун. — Якщо любить тварин, то й взагалі може не взяти грошей.

Коли їдете з твариною, треба попередити диспетчера та вказати породу.

— Найчастіше перевозять котів і собак породи той-тер'єр, — зауважує таксист Сергій Сорока, 30 років. — Якось приїжджаю на виклик, клієнти виходять із сенбернаром. Я їм кажу, що з таким мохнатим чудовиськом, яке ще й до всього слюні пускає, нікуди не поїду. Бо воно велике для мого легковика. Знаєте, що вони мені відповіли? Що це їхній маленький хлопчик, йому всього 4 місяці! Не думав, що хтось візьметься їх везти. Та знайшовся один. Мені взагалі не подобається возити тварин. Бо в мене люди їздять. А тут шерсть і запах. Якщо і візьму замовлення, то тільки тоді, коли подобається порода. Із собаками та котами дозволяють їздити водії, які працюють на орендованих машинах.

Зараз ви читаєте новину «За перевезення тварин у таксі потрібно доплатити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути