понеділок, 10 вересня 2012 00:00

Вінницький "Удар" очищає рідні міста і селища від бруду

Автор: фото надане прес-службою партії ”Удар”
  Активісти Вінницької обласної організації партії ”Удар” Віталія Кличка” прибирали парки, сквери, двори мешканців та очищали від бруду береги Південного Бугу та Дністра
Активісти Вінницької обласної організації партії ”Удар” Віталія Кличка” прибирали парки, сквери, двори мешканців та очищали від бруду береги Південного Бугу та Дністра

У День Незалежності України активісти партії "Удар" Віталія Кличка, влаштували акцію "Очистимо Україну від бруду" у містах та селах Вінницької області. За ініціативою лідера партії, "Удар" відзначив День Незалежності конкретною справою — прибиранням міст і сіл від сміття.

Про проведення акції розповіла кандидат у народні депутати від партії "Удар" по одномандатному округу №11 Людмила Станіславенко.

Учасники заходу кажуть, таке масштабне прибирання країни у День Незалежності символічне.

— Ми вважаємо, що проведення акції у День Незалежності України має згуртувати лави наших прихильників і активістів. А також показати людям, які хочуть нас підтримати на виборах, що "Удар" — партія конкретних справ і дій, — говорить Людмила Станіславенко.

Додає, що акція "Очистимо Україну від бруду" не тільки екологічна, а й політична.

— Ініціатором акції виступив лідер партії "Удар" Віталій Кличко. Він вважає, що політику очищення країни треба починати саме з таких простих, але конкретних справ, йти від малого до великого, — розповідає Людмила Станіславенко.

"Очистимо Україну від бруду" — тільки перший етап більш масштабної акції.

— Активісти партії "Удар" проведуть ще масштабнішу акцію "Очистимо владу від Партії регіонів і її сателітів, відсторонимо Партію регіонів від влади". Наш лідер Віталій Кличко на День Незалежності сказав, що наступним раундом наступу на нечисть стане очищення влади країни від Партії регіонів, яке почнеться у день виборів 28 жовтня, — говорить Людмила Станіславенко.

Активісти "Удару" у Вінниці та районах області на День Незалежності облаштовували парки і сквери, прибирали сміття у лісових масивах та лісосмугах, чистили береги річок Південний Буг та Дністер, зони відпочинку біля водойм у населених пунктах області.

Під час акції "Очистимо Україну від бруду" активісти "Удару" у Вінниці та області зібрали кілька тисяч мішків із твердими побутовими відходами, використаною пластиковою тарою та іншим сміттям і вивезли на полігони твердих побутових відходів.

Зараз ви читаєте новину «Вінницький "Удар" очищає рідні міста і селища від бруду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути