понеділок, 21 листопада 2011 00:00

Пуховик купують за 250 гривень

Вінничани об'єднуються для спільних покупок в інтернет-магазинах. Замовляючи великі партії, купують товар зі суттєвими знижками.

— На інтернет-форумі для мам я дізналася, що вигідно об'єднуватися та оптом замовляти товар напряму від виробників. Знайшла "В Контакте" декілька сторінок із назвою "Спільні покупки". Краще вибирати ту групу, яка працює в твоєму місті. Востаннє замовила бірюзового пуховика всього за 250 гривень. У Вінниці на Муніципальному базарі похожий бачила за 750, — розповідає 29-річна Лідія Завальнюк.

— Я сама шукаю виробників, виставляю на своїй сторінці їхні товари, описую розміри та ціни. Мені пишуть, який товар хочуть придбати. Як тільки назбирується потрібна кількість заявок, замовляю речі на складі. За це маю 5–10 відсотків. Бракований товар можна повернути впродовж трьох днів. Розмір можна визначити зі мною до покупки, — розповідає організатор "Спільних покупок" 24-річна Олена Минюкова. — Зараз терміново дозбирую заявки на харківські жіночі пуховики по 570–600 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Пуховик купують за 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути