понеділок, 08 серпня 2011 05:45

На автомобілі "рено" дадуть безвідсотковий кредит

— Жодна марка не буде сильною без сильної дилерської мережі, — каже на урочистому відкритті нового автосалону "Фаворит Авто-Вінниця" генеральний директор "Рено-Україна" Марк Ле Ґрасьє. — Зараз у Вінниці показник продажів удвічі менший, ніж в середньому по Україні. Але в нас великі плани. Вінниця — регіон, який достойний мати більшу частку ринку, ніж 5 відсотків.

В автосалоні представлений весь модельний ряд автомобілів "рено".

— Відвідувачі зможуть обирати авто на свій смак. Кожен охочий має можливість також отримати консультацію менеджерів із продажу. І записатися на тест-драйв обраної машини, — говорить директор товариства "Фаворит Авто-Вінниця" Леонід Харун. — По місту багато їздить автівок, якими вже не користуються в Європі. Ми збираємося показати переваги автомобілів "рено".

— Найголовніше для нас, щоб людина отримала гарне співвідношення ціни та якості. У нас висока якість обслуговування клієнтів, — додає Марк Ле Ґрасьє. — Клієнт має бути радий і щасливий не тільки під час купівлі, а й протягом усього часу експлуатації автомобіля.

Клієнти "Фаворит Авто-Вінниця" зможуть скористатися кредитною пропозицією за програмою "Рено Фінанс" та отримати безвідсотковий кредит на 12 місяців для придбання автомобілів "рено".

Зараз ви читаєте новину «На автомобілі "рено" дадуть безвідсотковий кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути