понеділок, 16 квітня 2012 06:30

Людмила Щербаківська найняла охоронця

Лідер вінницької "Батьківщини" Людмила Щербаківська, 41 рік, отримала 30 березня дві СМС-ки з погрозами. Її сім'ю обіцяють порізати по частинах, якщо вона не закриє рота. Повідомлення надійшло від Лева.

— Я зразу написала заяви в міліцію, СБУ і прокуратуру, — розповідає Людмила Михайлівна. — Більше СМС-ок не отримувала. Але дуже переживала через доньок. Старша Діана, якій 20 років, навчається в Одеській юридичній академії. По телефону повідомила їй про все, попросила бути обачнішою. А молодшу 13-річну Іванну кожного дня зустрічала і забирала зі школи. Тепер є людина, яка погодилася бути їй за охоронця. З учителями теж поговорила, щоб без їхнього відома Іванка не покидала стіни школи. Але вона сама розуміє небезпеку.

У своєму будинку після цього випадку Щербаківська встановила сигналізацію.

— Сподіваюся, скоро міліція знайде цього СМС-терориста. Кажуть, у них є кілька версій. Впевнена, що ці погрози стосуються моєї депутатської і політичної діяльності.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Щербаківська найняла охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути