понеділок, 25 лютого 2013 06:15

Голові району не дали приватизувати квартиру

Голові Літинської райдержадміністрації Володимирові Хімічуку, 58 років, не дозволили приватизувати службову трикімнатну квартиру. Помешкання йому придбали торік за 400 тис. грн. Кошти виділили з районного бюджету.

— За ці гроші мали купити дві квартири — ще одну для районного прокурора, бо щодня їздить на роботу з Калинівки. Тепер він мовчить обіжений, бо всі гроші витратили на купівлю житла голові району, — каже депутат облради 44-річний Іван Мельничук. — Він подав заяву в селищну раду з проханням змінити цільове призначення квартири зі службової на загальну. Так зміг би її приватизувати і продати.

До цього в Літині приватизували дві службові квартири та кілька разів перепродали.

— Спочатку колишній голова райдержадміністрації приватизував службову квартиру, потім прокурор. Якщо так усі будуть робити, то жоден бюджет не витримає і службового житла ніколи не буде, — додає Мельничук.

Помешкання на балансі селищної ради. Купували через тендер.

— Вибрали найдешевшу. Вона у центрі міста у триповерховому будинку. В ціну входить два кірпічні гаражі з погребами, сараї, підвал, грядка. У квартирі є газове та електроопалення, — каже 45-річний Анатолій Бичок, селищний голова Літина.

Володимира Хімічука призначили головою Літинської райдержадміністрації позаторік у січні. Винаймав квартиру у Вінниці. До того жив із сім'єю у столиці.

— Хай оставлять мене в спокої. Квартиру ніхто не приватизовує. Вона мені сто лєт не нада. В свій час у Києві я таких п'ять заробив, — говорить Володимир Хімічук. — Просто шкода, що доклався до неї, ремонт там зробив.

Зараз ви читаєте новину «Голові району не дали приватизувати квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути