четвер, 05 квітня 2012 20:43

Єгипет подорожчав на третину

Єгипет подорожчав на третину
ОАЕ трохи дорожчі та дисциплінованіші за Єгипет. Фото: wonder-world.ru

Наприкінці березня українські туроператори закрили вильоти в курортне містечко Таба, що в Єгипті. Більшість їздила туди заради екскурсій до Ізраїлю — в Єрусалим та на Мертве море. Із Таби їхати туди 15 хв.

"Щоб потрапити у Табу, треба летіти до Шарм-ель-Шейху. Звідти чотири години їзди на автобусі. Із Шарму вже не возять на екскурсії до Ізраїлю, бо Єгипет з ним у напружених стосунках. Взагалі Єгипет цього сезону подорожчав. Тур на двох у п'ятірці із харчуванням на "all inclusive" обійдеться в $1700. Торік можна було б і за $1000 з'їздити", - зауважує консультант Інна із агенції "Улетай".

Як альтернативу Єгипту турагенства пропонують тури до Об'єднаних Арабських Еміратів. Тиждень на двох із сніданками та вечерями коштує $1,5 тис.

"Емірати — це повна протилежність Єгипту. Їхні араби дуже цивілізовані і ніхто на вулиці не буде вас дьоргати або тикати пальцем. Єдине, що - жінкам там радять не носити майок і коротких спідниць. Також в Еміратах не дуже алкоголь вітається. В Шарджі, наприклад, він заборонений взагалі. Якщо побачать на вулиці п'яним — можуть на місяць посадити у в'язницю. Через це українці Емірати не дуже полюбляють. А ще там удвічі все дорожче ніж будь-де. Магнітики, наприклад, коштують від $10, щоб поїсти треба заплатити мінімум $30 за одного", - підкреслює дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Єгипет подорожчав на третину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути