пʼятниця, 30 грудня 2011 14:29

Подорожувати літаком у 2012 році вкрай небезпечно

Подорожувати літаком у 2012 році вкрай небезпечно

Харківський астролог Олена Максимова радить у наступному році вдало підбирати час для подорожей та відряджень.

"У наступному році через сонячні та місячні затемнення можуть виникнути проблеми з авіаперельотами. Чатсо ламатиметься техніка, літаки втрачатимуть курс, пілоту не даватимуть ради апаратурі. Авіаперельоти у першій половині роки краще відкласти. Особливо небезпечно літати з 20 травня по 10 червня. Тоді триватиме аварійний період. Природні стихії руйнуватимуть усе, створене людиною".

Дає прогноз, коли і яким знакам зодіаку найкраще вирушати у мандрівку.

Овен

Подорожі та далекі відрядження краще відкласти. Мандрівка виявиться ризикованою. Можете повернутися додому з травмами. Особливо небезпечно використовувати повітряний транспорт.

Тілець

У мандри варто вирушати на початку року. Неварто експерементувати з чужоземними стравами. Не навантажувати печінку. Відмовтеся від алкоголю. Приймайте менше ліків.

Близнюки

По можливості не вирушайте за кордон. Це рік серйозних втрат. Може загубитися ваш багаж або документи. На ваше сузір'я припає три затемнення. Більше відпочивайте вдома, не беріться за фізично виснажливу роботу.

Рак

Буде щастити у мандрівках. На вас чекають нові враження та знайомства. Неприємні спогади можуть залишити закордонні поїздки у першій половині року. Поїздки краще планувати із липня.

Лев

Короткі поїздки проходитимуть вдало. Виїжджати далеко і планувати еміграцію не можна. Не знайдете щастя за кордоном.

Діва

Поїздки можуть залишити неприємні враження. Не купуйте за кордоном нерухомість і землю. Вас можуть ошукати. Під час мандрівки можливі проблеми з документами. Будуть допущені помилки у їх оформленні.

Терези

Щаститиме у справах, розпочатих у попередніх роках. Найкращий час для мандрівки — початок осені 2012 року. Щоб здоров'я під час відпочинку було в нормі, частіше робіть масажі, займайтеся аквапроцедурами.

Скорпіон

Обережно підійдіть до вибору країни, у яку плануєте поїхати. Варто остерігатися поранення та опіків, ураження електричним струмом, укусів тварин.

Стрілець

Яскраві враження принесуть подорожі, спілкування зі старими знайомими. Вдало пройде еміграція. Зустрінете нових друзів.

Козеріг

Подорож захопить вас настільки, що з'явиться бажання змінити місце проживання. Під час поїздки можуть турбувати відкладання солей, запори та інші зайстійні явища в організмі. Побільше рухайтеся.

Водолій

За цей рік маєте можливість відвідати багато країн. Не забувайте про відпочинок. Наприкінці року ризикуєте потрапити до лікарні через нервові виснаження. Умійте розприділти свої зусилля, йдіть вчасно у відпустку.

Риби

Подорожі і відрядження проходитимуть вдало від червня. Відпустку краще планувати на другу половину року. Вдалим для мандрів буде також початок осені.

Зараз ви читаєте новину «Подорожувати літаком у 2012 році вкрай небезпечно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути