середа, 08 серпня 2012 10:43

"Вболівальники "Фейєнорда" кидали на поле запальнички" - Бетао

"Вболівальники "Фейєнорда" кидали на поле запальнички" - Бетао
Коваль був найкращим у нашій команді ФОТО: prosport-ru.tsn.ua

Бразильський захисник "Динамо" Бетао одним із перших прокоментував перемогу киян над роттердамським "Фейєнордом" у матчі відповіді третього кваліфікаційного етапу Ліги чемпіонів з рахунком 1:0.

"Ми провели важкий матч, - каже Бетао. - У першому матчі ми могли виграти 4:1, а у Роттердамі могли поступитися з рахунком 3:0. Але такий футбол. Цього разу фортуна була на нашому боці.

"Фейєнорд — хороший суперник. Вдома команда провела сильний поєдинок, показала характер, жорсткість. Тому ми не змогли зіграти у свою гру. Слава Богу, що вдалося перемогти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гол Ідейе приніс "Динамо" виїзну перемогу над "Фейєнордом"

Шум трибун? Це добре, навіть дуже добре. Він додає мотивації, але не сказав би, що поведінка місцевих вболівальників вплинула на нашу гру. Ми діяли спокійно.

Було дуже приємно чути наших власних вболівальників. Ми вдячні їм за підтримку, за те, що приїхали підтримати нас у Роттердам.

Макс Коваль? До нашого голкіпера нема жодних питань чи тим більше претензій. Після матчу я подякував йому за гру. Думаю, він був найкращим у нашому складі. Ідейє також молодчина. У кожному матчі він забиває 1-2 голи. Йому навіть не потрібно нагадувати про це".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У "Динамо" було мало шансів, але результат Ви бачили" - Куман

Наприкінці матчу вболівальники "Фейєнорда" влаштували обстріл динамівської частини поля підручними предметами.

"Складно сказати це слово російською — Бетао жестом показує принцип дії запальнички. - Вони полетіли на газон і, на щастя, ніколо з гравців не зачепили. Монет вболівальники не кидали."

Після матчу у роздягальню "Динамо" заходив президент команди Ігор Суркіс. На матчі він був разом із старшим братом Григорієм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми дочекалися свого шансу" - Сьомін

"Ігор Михайлович подякував за роботу. Про премії розмов не було. Поки ми тільки на шляху до групового етапу Ліги чемпіонів."

Відзначимо, що Бетао виглядав дуже радісним, постійно посміхався. На прощання сказав "извините за мой русский язык". Бразильцеві зовсім не треба вибачатися, говорить російською він цілком пристойно, хоча сам скромно каже, що не знає мови.

Зараз ви читаєте новину «"Вболівальники "Фейєнорда" кидали на поле запальнички" - Бетао». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути