понеділок, 06 серпня 2012 22:00

"Ми налаштовані тільки на перемогу" - Михалик і Сьомін провели прес-конференцію у Роттердамі

"Ми налаштовані тільки на перемогу" - Михалик і Сьомін провели прес-конференцію у Роттердамі
"Ми розпочнемо матч з рахунку 0:0" - Сьомін ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін очікує важкого матчу з "Фейєнордом". Про це він розповів на передматчевій прес-конференції на стадіоні "Де Кюйп". 7 серпня арена прийме матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

"Після поєдинку з "Кривбасом" травмованих нема. Ми перемогли у важкому матчі. Найголовніше, що всі готуються. Склад на гру визначимо завтра. Є дискваліфіковані виконавці - це Хачеріді. Приїхали раніше на один день, адже у Києві шалена спека.

Запитання від  голландського журналіста - якого матчу ви очікуєте завтра?

"Фейєнорд" - це кваліфікована команда. Віце-чемпіон Голландії не може бути командою низького рівня. Нам було дуже важко у першому матчі з роттердамцями. Наш суперник добре підготовлений тактично. Щодо завтрашнього матчу, то ми розпочнемо з рахунку 0:0. Шанси на прохід у наступний раунд як і раніше 50% на 50%. Буде дуже серйозний і важкий матч."

"Фейєнорд" повинен забити, щоб пройти у наступний раунд...

"Нам також потрібно забити завтра. Ми не думаємо про проблеми суперника. Хай "Фейєнорд" сам про себе думає. Нам головне зіграти у свою гру.На це ми будемо акцентувати свою увагу".

Запитання до Михалика. Рубен Схакен вважає, що слабкість"Динамо" у захисті - центральні захисники не встигають реагувати на зміни ігрової ситуації, а "Фейєнорд" особливо небезпечний з флангу.

"Ми розбирали гру з наставником. Він також робив акцент на тому, що після передач з флангу у нас виникають проблеми. Попрацюємо над цими помилками. Постараємось зіграти на нуль у захисті, а в атаці ми обов'язково заб'ємо.

Початок чемпіонату команда провела в енергозберігаючому режимі. Можна сказати, що у не таких спекотних умовах кияни зіграють інтенсивніше.

"Ми виграли чотири матчі у чемпіонаті. Ми ще не почали грати, а всі вже казали, що нам бракує інтенсивності. Після першого матчу казали, що ми граємо повільно. Критика безкінечна. Ми вже звикли до цього. Хто тільки чого не придумував.

З яким настроєм команда чекає на матч?

Михалик: "Ми налаштовані тільки на перемогу. Будемо старатися не грати тільки на утримання, а постараємось зіграти на перемогу."

"Добре, що хоч сьогодні критики немає", - жартує Сьомін.

Зараз ви читаєте новину «"Ми налаштовані тільки на перемогу" - Михалик і Сьомін провели прес-конференцію у Роттердамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути