понеділок, 06 серпня 2012 17:28

"Динамо" зовсім не обов'язкого вигравати гру" - Куман

"Динамо" зовсім не обов'язкого вигравати гру" - Куман
Куман змінить стратегія на другий матч з "Динамо" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Наставник роттердамського "Фейєнорда" Рональд Куман очікує цікавого матчу з "Динамо". Про це він розповів на передматчевій прес-конференції на стадіоні "Де Куйпе".

Наскільки великою буде ваша перемага, якщо ви зможете пройти "Динамо"? - першим цікавиться місцевий журналіст.

"Попередня гра показала, що ми не були зібраними. Перші 60 хвилин ми провели добре. Є шанс, що нам вдасться пройти у наступний раунд. Він малий, але є. У "Динамо" більші фінансові можливості з залучення в команду кваліфікованих футболістів. Ми грали не на 100%. Якщо завтра нам це вдасться, то це буде великий сюрприз для нас.

Перші 60 хвилин ми показали хороший контроль м'яча. Останні 30 хвилин була помітна різниця. У нас багато молодих гравців, багато нових футболістів, яких ми намагаємося ввести у команду.

Запитання до Рубена Схакена від українського журналіста - Ви казали, що українські захисники повільні. Про це вам розповів ваш друг Нельсон з донецького "Металурга".

"Не стільки повільні, як вони не швидко реагують на випади з флангів. Ми постараємося це використати."

Пане Кумане, яка стратегія команди на завтрашню гру?

"Ми маємо проявити більше ініціативи, ніж у минулому матчі. Завдання те саме - перемогти. Стратегія буде змінена, щоб ми могли досягти мети. Забити м'яч можна в останні 10 чи навіть дві хвилини."

Домашній матч викликає у гравців хвилювання?

"Рахунок 2:1 показав, що нам потрібно грати більш компактно. Були моменти, коли наші півзахисники розташовувались на великій відстані один від одного. В результаті пропустили гольову ситуацію. Нам потрібно бути компактиними і нам потрібна перемога. "Динамо" зовсім не обов'язкого вигравати гру. Швидше за все вони чекатимуть нашої помилки. Їм не потрібно йти вперед".

Чи стане Йоріс Матейсен гравцем "Фейєнорда"?

"Ведуться переговори. Ще нічого не вирішено. Будемо надіятися, що все буде добре. Фінансова сторона грає свою роль. Нам потріно зробити наступний крок у якості гри. У нас є досвідчені гравці. Вони можуть давати поради і допомагати молодшим. Вони можуть адекватно оцінити свій потенціал і розвиватися. Так що запрошення Матейсена має велике значення для нашої молодої команди."

Запитання до Схакена. Як ви оціните минулий сезон для себе?

"Я грав на хорошому рівні. У мене є багато якостей, які я можу розвивати. Я ділюся досвідом з молодшими партнерами. Участь в єврокубках має велике значення для мене і для команди. Я намагаюсь робити все можливе для успішного виступу "Фейєнорда" в Європі".

Якої гри ви очікуєте від "Динамо"?

"Минулого тижня ми бачили як грає "Динамо". Ми дуже сподіваємось, що суперник гратиме так само як і розпочав нашу зустріч, не як закінчив. Наприкінці матчу кияни діяли з чотирма нападниками. Принаймні я на це надіюсь. Гра буде цікавою. Побачимо як все піде."

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зовсім не обов'язкого вигравати гру" - Куман ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути