середа, 08 серпня 2012 09:27

"У "Динамо" було мало шансів, але результат Ви бачили" - Куман

"У "Динамо" було мало шансів, але результат Ви бачили" - Куман
Куман: "Ми покажемо себе в Лізі Європи". Фото: dynamo.kiev.ua

Рональд Куман, наставник "Фейєноорда", був розчарований результатом гри проти "Динамо".

"Гра розчарувала, поскільки наша команда зіграла не гірше за "Динамо". Матч проходив в дуже швидкому темпі, і ми втратили три вірних моменти забити гол. Це засмутило. У "Динамо" було мало шансів, але результат Ви бачили. Команда добре готова фізично і заслуговувала на вихід в наступний раунд. Але в неділю у нас гра з "Утрехтом", і ми постараємося показати такий самий темп", - говорить Куман.

"Фейенорду" не вистачило досвіду. Але той факт, що 90 хвилин ми тиснули на "Динамо" говорить про те, що ми готові виступати на такому рівні. Думаю, ми покажемо себе в Лізі Європи", - продовжує тренер.

"Чи заслуговує "Динамо" грати в груповому турнірі Ліги чемпіонів? Безумовно. Просто тому, що вони виграли у нас двічі. Ми теж хотіли б продовжувати виступи в Лізі чемпіонів, але доведеться грати в Лізі Європи", - резюмував Куман.

Нагадаємо, у вівторок, 7 серпня, київське "Динамо" зіграло матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів проти роттердамського "Фейєноорда". "Динамо" перемогло за сумою двох матчів з рахунком 3:1 (2:1; 0:1) і пройшло до плей-офф Ліги Чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" було мало шансів, але результат Ви бачили" - Куман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути