понеділок, 18 червня 2012 20:44

У Тересполі затримали росіян, які побили стюартів на стадіоні Вроцлава

У Тересполі затримали росіян, які побили стюартів на стадіоні Вроцлава
Один з них визнав свою провину. Фото: tvn24.pl

У Тересполі прикордонники затримали двох російських уболівальників, запідозрених у побитті стюартів на стадіоні Вроцлава. Один з них був засуджений до одного року тюремного ув'язнення, повідомляє tvn24.pl.

"Арешт стався під час прийому російських футбольних фанатів, в той час коли відбувався перехід на інший потяг. Все було зроблено тихо, без метушні", – розповів правоохоронець Даріуш Шєнєцкі, прес-секретар Надбужанського прикордонного відділу охорони.

Прикордонники впізнали уболівальників завдяки плівці, яку надіслала їм поліція Вроцлава. Правоохоронці передали підозрюваних місцевій поліції. Росіянам висунули обвинувачення за побиття співробітників стадіону.

Один із затриманих зізнався у заподіяному і погодився пройти покарання – 1 рік у в'язниці або чотири роки заборони на участь у масових заходах, футбольних матчах збірної та Ліги на території Європейського Союзу. Обвинувачений повинен заплатити штраф у розмірі 1000 злотих потерпілому.

Другий з уболівальників не погодився з обвинуваченням. Тому справу передали до суду. Польське міністерство юстиції співпрацює над цим питанням з російським міністерством.

Після пред'явлення обвинувачень і завершення всіх належних дій росіяни були звільнені.

Поліція досі шукає 4 обвинувачених у справі побиття стюартів на стадіоні, яке відбулося 8 червня на відкритті Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «У Тересполі затримали росіян, які побили стюартів на стадіоні Вроцлава». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути