пʼятниця, 15 червня 2012 10:10

Російські хулігани налаштовані рішуче: в Польщу їдуть серйозні бійці

Російські хулігани налаштовані рішуче: в Польщу їдуть серйозні бійці
В результаті безладів перед матчем Росія-Польща, було затримано 184 особи. Фото: obeschania.ru

Нещодавні бійки між польськими і російськими вболівальниками викликали великий скандал. Ще кілька росіян чекають рішень суду. Тим не менш, фанати з Росії не збираються зупинятися, багато хто з футбольних хуліганів збирається приїхати до Польщі перед завтрашнім матчем і кинути виклик польським фанатам.

Покарання для винних фанатів послідувало негайно. Один з російських вболівальників засуджений до двох місяців позбавлення волі, інший - до трьох. Їх справи розглянули в терміновому порядку. Ще одній групі фанатів з чотирьох осіб доведеться чекати рішення суду трохи довше - поки їх заарештували умовно на три місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польська поліція розшукує 12 росіян, які влаштували бійку зі стюардами після матчу з Чехією

Польським фанатам, які брали участь в зіткненнях, теж дісталося. Більше тридцяти осіб були засуджені до кількох місяців в'язниці або великих штрафів. Однак, як видно, це не останні зіткнення. До матчу Росія-Греція, який пройде у Варшаві, в Польщі підтягнуться нові групи фанатів з Росії, повідомляє "Эхо Москвы".

За словами джерела в одній з угрупувань, на матч висувається кілька сотень серйозних бійців. Втім, про масштабні бійках ніхто не говорить - швидше за все, це будуть локальні сутички з польськими фанатськими об'єднаннями.

В результаті безладів перед матчем Росія-Польща, було затримано 184 особи. Кілька десятків осіб отримали поранення, з них 17 поліцейських.

Зараз ви читаєте новину «Російські хулігани налаштовані рішуче: в Польщу їдуть серйозні бійці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути