пʼятниця, 08 червня 2012 14:03

В Лодзі польські вболівальники побили англійських і російських фанатів

В  Лодзі польські  вболівальники побили англійських і російських фанатів
Насильство і расизм у Польщі стали справжніми проблемами.Фото:dailymail.co.uk

За лічені години до старту Євро-2012 в Польщі розгорівся новий скандал. Після расистських образ на адресу голландських футболістів, цього разу під роздачу потрапили англійські та російські фанати в польському місті Лодзь.

Як повідомляє Daily Mail, в четвер ввечері, 7 червня, фанати місцевого клубу Лодзь напали на англо-і російськомовних фанатів, які мирно випивали в пабі.

За свідченнями очевидців близько 50 хуліганів під'їхали до пабу в масках і накинулися на іноземних фанатів. Нападники були одягнені в клубні кольори місцевої команди Лодзь.

"Коли почалася бійка, ми намагалися забарикадуватися усередині, але кілька людей все-таки залишилися на вулиці. Їх дуже побили. Я бачив двох хлопців лежали нерухомо на землі, спочатку я подумав, що вони мертві, але слава богу, все обійшлося ", - сказав один з постраждалих.

Раніше повідомлялося, що відкрите тренування збірної Голландії, яка відбулася в четвер, 7 червня, в Кракові закінчилася скандалом.

"Це робота рефері зупинити матч, і він повинен зробити це, якщо є якісь проблеми подібного роду", сказав Платіні.Я розраховую на те, що вболівальники із Західної та Східної Європи приїхали для участі у великому святі футбола.Я тут як голови УЄФА і ви всі тут, бо ми хочемо, щоб це було футбольним святом, а не проблемою ".

"Я тут у якості голови УЄФА і ви всі тут, бо ми хочемо, щоб це було футбольне свято, а не проблема.

Платіні підтвердив, що судді були проінструктовані зупиняти матчі в разі расистських проявів.

Зараз ви читаєте новину «В Лодзі польські вболівальники побили англійських і російських фанатів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути