пʼятниця, 25 квітня 2014 12:09

"У грі киян змін не помітно" - Грачов

"У грі киян змін не помітно" - Грачов
Грачова не вразила гра киян в Одесі. Фото: shakhtar.com

Харківський "Металіст" може втрутитися в боротьбу за друге місце й путівку в Лігу Чемпіонів. Так вважає колишній гравець "Шахтаря" Віктор Грачов.

– Неозброєним оком видно, що після періоду функціонального підйому в грі "Дніпра" наступив спад. Вчорашня гра з "Говерлою" – зайве тому підтвердження. Дніпропетровці, фактично, не створювали моментів для взяття воріт. Натомість "Металіст", схоже, вирішив усі свої внутрішні проблеми й став грати набагато краще. Перед особистою зустріччю претендентів віддаю перевагу саме харків'янам. У разі перемоги в "Металіста" з'являться реальні шанси поборотися за друге місце й путівку в Лігу Чемпіонів.

Чи помітили ви зміни в грі "Динамо" під керівництвом нового тренера?

Щодо гри киян, то жодних змін я не помітив. Командна гра не проглядається, увесь розрахунок – на індивідуальну майстерність гравців, яка залишається дуже високою. Адже 80% гравців "Динамо" вже зараз можуть грати в сильних європейських чемпіонатах. У грі з "Чорноморцем" кияни врятувалися тому, що мали довшу лаву запасних і змогли створити тиск на ворота одеситів у кінці матчу. Григорчук, на жаль, варіювати складом не може. Коротка лава запасних змушує "Чорноморець" звузити тактичний набір і навіть вдома грати від оборони в розрахунку на контратаки. Тому нічию вважаю закономірним результатом матчу.

Зараз ви читаєте новину «"У грі киян змін не помітно" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути