середа, 04 липня 2012 14:09

Юрій Вакс не буде судити 12 матчів

Юрій Вакс не буде судити 12 матчів
Юрія Вакса відлучили від футболу на 12 матчів. Фото: dynamo.kiev.ua

Комітет арбітрів Федерації футболу України (ФФУ) на своєму засіданні, яке відбулося 27 червня 2012 р., прийняв рішення дискваліфікувати двох арбітрів, що обслуговували матчі минулого чемпіонату у Прем'єр-лізі і Першій лізі, що завершилися справжнім скандалом. Про це повідомляється у рішенні Комітет арбітрів ФФУ.

Так, Юрій Вакс, який обслуговував матч "Шахтар" - "Динамо" 7 квітня 2012 р. і вилучив гравця киян Дениса Гармаша, буде відсторонений від проведення матчів 12 турів чемпіонату "Прем'єр-ліги", через те, що "він у своєму рапорті навів факти, які відрізнялися від тих, що сталися на поле, на підставі п. 2.2 ст. 26 Дисциплінарних правил ФФУ".

Арбітр Віктора Швецов, який обслуговував матч "Севастополь" - "Металург" (Запоріжжя) і був навіть включений в якості резервного судді на Чемпіонат Європи 2012 р., відсторонений від проведення матчів чемпіонату "Прем'єр-ліги" до 31 липня 2012 р. через те, що "він не повідомив про зміну плану поїздки на матч 33 туру Першої ліги" Севастополь "-" Металург "(Запоріжжя), який відбувся 24 травня 2012 р., на підставі п. 4.1 (перша частина) ст. 4 Дисциплінарних правил ФФУ ". Нагадаємо, тоді Швецов зарахував гол гравця "Севастополя" Кузнецова, забитий рукою, що дозволило кримчанам перемогти.

Зрештою, Комітет арбітрів ФФУ прийняв рішення звернутися до ФФУ з проханням не включати прізвище арбітра Швецова в списки арбітрів ФІФА на спортивний сезон 2013

Зараз ви читаєте новину «Юрій Вакс не буде судити 12 матчів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути