середа, 10 грудня 2014 17:20

"Ультиматумів мені ніхто не ставив" - Маркевич
13

Фото: Ірина КОЗЮПА

Наставник дніпропетровського "Дніпра" Мирона Маркевич розповів про підготовку команди до матчу 6-го туру групового етапу Ліги Європи. Завтра дніпряни зіграють проти французького "Сент-Етьєна". Поєдинок прийме столичний НСК "Олімпійський". Початок зустрічі - 19:00.

Маркевича на прес-конференції супроводжував хорватський нападник Нікола Калінич. Першим на питання відповідав саме гравець.

"Нам потрібно вигравати, щоб пройти далі. Супернику так само. Зробимо все, щоб забити. Так, я не реалізував пенальті у ворота "Сент-Етьєна" на виїзді, але у футболі таке трапляється. Наші останні матчі були не дуже вдалими. Не потрібно на цьому зациклюватися. Треба дивитися вперед.

Чи надіюсь я на "Інтер" в матчі з "Карабахом"? У першу чергу ми будемо думати про свою власну гру. Нам потрібна перемога. А там вже, як буде.

Зараз я не можу сказати, як зміниться наш склад у міжсезоння. Я не знаю, хто залишить команду, а хто прийде. У "Дніпрі" грає багато сильних виконавців", - сказав Нікола.

"Дніпро" хотів грати із "Сент-Етьєном" у Львові, але УЄФА не дав свого дозволу.

"Краще грати вдома при своїх вболівальниках, але ми ще з кваліфікації Ліги чемпіонів змушені проводити матчі поза межами Дніпропетровська, - каже Мирон Богданович.

Наскільки у нас зараз оптимальний склад? З самого початку ми ніяк не можемо зібрати той склад, який би мені хотілося. Завтрашній матч не виключення. Ми не можемо розраховувати на Стрініча, Мазуха та Лучкевича. Проте я впевнений, що ті, хто вийдуть завтра, продемонструють свої кращі якості. Мігунов? Він після травми, молодий та недосвідчений, але в нас нема вибору. Будемо йому довіряти

У нас непроста група. Завтра у нас гра з дуже серйозною командою. Якщо не вийдемо у плей-офф Ліги Європи, то буде неприємно. Але  ультиматумів мені ніхто не ставив".

Після прес-конференції "Дніпро" провів тренування на полі "Олімпійського".

Додамо, що наш сайт вестиме текстову онлайн-трансляцію матчу "Дніпро" - "Сент-Етьєн".

Зараз ви читаєте новину «"Ультиматумів мені ніхто не ставив" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути