четвер, 14 червня 2012 19:25

Учасників бійок у день матчу Польща-Росія хочуть покарати громадськими роботами

Учасників бійок у день матчу Польща-Росія хочуть покарати громадськими роботами
Вже засуджено 8 осіб. Фото: wyborcza.pl

Варшавські суди мають сьогодні розглянути більше 50 справ, що стосуються бійок між російськими і польськими уболівальниками у день матчу між двома країнами. Попередньо засуджено 8 осіб. Двох осіб позбавили волі, інші отримали позбавлення волі за умови відстрочки виконання. Лише одна особа обійшлась штрафом, повідомляє tvn24.pl.

"Ми не маємо впливу на систему правосуддя, але якщо йдеться про мою думку, то покарання мають бути вищими", – сказала під час прес-конференції польський міністр спорту Іоанна Муха.

"Ми могли б висувати вироки, котрі досить рідко використовує польське судочинство, наприклад, застосування громадських робіт з метою соціалізації хуліганів на користь суспільства. У випадку цих хуліганів, котрі тільки і хотіли, що створити бійки та завдати шкоди іншим людям, покарання має бути найбільш суворе з можливих", - зазначила міністр.

Муха повідомила, що сьогодні під час зустрічі з представниками УЄФА буде розмовляти і про величезний прапор росіян, і про покарання, застосоване до Російської федерації футболу.

"Усі складні питання будуть обговорені під час цієї зустрічі. Завтра, сподіваюсь, ми представимо інформацію стосовно цих питань", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Учасників бійок у день матчу Польща-Росія хочуть покарати громадськими роботами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути