вівторок, 08 квітня 2014 17:42

У стилі поло: футболісти збірної України презентували нову форму
16

Фото: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні, 8 квітня, футболісти національної збірної України презентували новий домашній комплект форми. Першими обновки на себе приміряли гравці київського "Динамо" Євген Хачеріді та Денис Гармаш, донецького "Шахтаря" Олександр Кучер, харківського "Металіста" Едмар та дніпропетровського "Дніпра" Артем Федецький.

Презентація пройшла у Будинку футболу. Нова футболка виконана у стилі поло. Має класичний комір насиченого синього кольору і легкі сині смужки. Шорти мають горизонтальні вставки синього і жовтого кольорів.

"Нова форма — це поєднання особливостей українського стилю, історичних особливостей форми минулих років і національного духу. Будемо чекати перемог від команди у цій екіпіровці", - каже Андрій Рябець, старший спеціаліст зі спортивного маркетингу adidas.

Подивитися на нову форму також прийшли президент ФФУ Анатолій Коньков, голова "УФІ" Володимир Лашкул та головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко.

Коньков сказав привітальне слово після чого залишив презентацію.

"Ми співпрацюємо з adidas з 2008-го року, - каже Лашкул. - Окрім екіпіровки ми отримаємо від компанії спонсорські кошти. Назвати суму не можу. Це комерційна таємниця, але цього достатньо, щоб забезпечити нашим збірним якісну підготовку. Контракт з аdidas розрахований до 2016 року. Хочу зазначити, що нас вже починають турбувати конкуренти і ми навіть вже отримували пропозиції. Але ми готові до подальшої співпраці з аdidas" — зазначив Володимир Григорович.

Михайло Фоменко сфотографувався разом зі своїми підопічними. Навіть пожартував, що може прилягти на підлогу.

"Ми раді грати у цій формі, - каже Михайло Іванович. - У відборі на ЧС-2014 у нас не все вдалося. Сподіваємось, що надалі у нас все вийде".

Артем Федецький зазначив, що кожен футболіст мріє грати за свою національну збірну.

"Ця форма має стати щасливою для нас, - каже гравець "Дніпра". - Ми граємо за різні клуби і є суперниками на полі, але у збірній ми одна сім'я".

Кучеру нова форма сподобалася — красива і легка.

"Головне, щоб вона була фартовою", - зазначив захисник "Шахтаря".

Дебют нової форми пройде у наступному матчі збірної України. Суперник і точна дата проведення гри поки невідомі.

Зараз ви читаєте новину «У стилі поло: футболісти збірної України презентували нову форму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути