четвер, 26 січня 2012 15:53

"У мене є друзі, які виступають за "Челсі" - Вілліан

Трансферна ціль лондонського "Челсі", а поки ще футболіст донецького "Шахтаря", Вілліан зізнався, що бразильський контингент "синіх" розповів йому, як це чудово бути частиною команди Андре Віллаша-Боаша.

23-річний півзахисник зазначив, що був би щасливий приєднатися до земляків Давіда Луїза та Раміреса у західній частині Лондона.

Український клуб відхилив пропозицію "Челсі". "Сині" пропонували за одного з лідерів "гірників" 16,5 млн фунтів. Лондонці не втрачають надію підписати Вілліана. Його бажання грати за "Челсі" тільки спонукають їх до подальших дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" відмовився продавати Вілліана у "Челсі" за 20 млн євро

"У мене є друзі, які виступають за "Челсі". Я маю на увазі Давіда та Раміреса, - розповів футболіст в інтерв'ю The Sun. -  Вони розповідають, як це чудово грати за таку команду і жити у такому місті, як Лондон.

З Давідом ми знайомі ще з тих часів, коли разом виступали за збірну Бразилії (U-20). Він розповідав мені, яку команду намагається побудувати Віллаш-Боаш.

Він і Рамірес відчувають, що наставник довіряє молодим гравцям, які можуть рости і розвиватися разом, а також досягати успіху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вілліан — цікавий футболіст, але ми не зацікавлені у його підписанні" - Андре Віллаш-Боаш

Давід говорить, що тренер завжди цікавиться справами гравців, він може об'єднати різні культури."

Триразовий чемпіон України та володар Кубка УЄФА додає:

"Я не боюсь їхати в Англію. Мені довелося грати проти англійських команд у Лізі чемпіонів і вдалося вивчити англійську манеру гри. Крім того, в англійській прем'єр-лізі, яка є найсильнішою у світі, я буду на виду у тренерів національної збірної Бразилії. Це робить мої шанси на регулярні виклики у табір команди вищими. Це дуже важливо, адже через два роки наша країна прийматиме чемпіонат світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Віллаш-Боаш розглядає придбання Вілліана, як план "Б" - "Челсі" пропонує за бразильця 20 млн фунтів

Це моя мета. Я важко працював чотири роки, щоб потрапити у національну команду. Так, це був довгий шлях, але зараз я відчуваю, що маю гарні стосунки з тренером. Я налаштований і далі важко працювати заради своєї мрії.

Інколи ми оглядаємось на наше життя і розуміємо, які ми щасливі. Я виступав за великий клуб "Корінтіанс". Потім я перейшов у "Шахтар". Раніше писали про інтерес до мене з боку "Арсенала" та "Барселони". Тепер мною зацікавився "Челсі".Якщо моїм наступним кроком у кар'єрі стане переїзд в Англію, я буду тільки у захваті від цього", - зазначив Вілліан.

Раніше наставник "Челсі" назвав Вілліана цікавим футболістом, але заявив, що клубу не потрібні гравці заграні у поточному розіграші Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"У мене є друзі, які виступають за "Челсі" - Вілліан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути