пʼятниця, 18 травня 2012 17:07

У "Арени Львів" з'явився офіційний сайт

У "Арени Львів" з'явився офіційний сайт

Напередодні великого свята Євро-2012 один з стадіонів чемпіонату - "Арена Львів" - запустив офіційний сайт. Ресурс доступний за двома адресами: arenalviv.com.ua і arena-lviv.com.ua. Як повідомили в прес-службі стадіону, новий портал розроблявся за кількома основними принципами: інформаційна насиченість, сучасний яскравий дизайн і зручність в користуванні.

В розділі "Стадіон" можна знайти всі необхідні дані: фактичну довідку, розкладу матчів на Євро-2012, контакти, історію будівництва, схему розташування трибун, правила поведінки і т.д. У "Інфраструктурі" і "Послуги" можна дізнатися про комерційні можливості стадіону - приміщення та їх функціонал. Розділ "Мультимедіа" об'єднує відео, фото і 3D-панорами.

Основна інформація - як довідкова, так і про послуги, що надаються "Арена Львів" - для зручності користувачів представлена ??на чотирьох мовах: українською, російською, англійською та польською.

На новий сайт також інтегровані всі важливі новини про події на стадіоні, які відбувалися тут з моменту урочистого відкриття.

Зараз ви читаєте новину «У "Арени Львів" з'явився офіційний сайт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути