четвер, 20 жовтня 2016 00:53

"Треба прощатися з футболістами, які втратили мотивацію" - Ребров

"Треба прощатися з футболістами, які втратили мотивацію" - Ребров
Сергій Ребров. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Наставник "Динамо" Сергій Ребров прокоментував поразку своєї команди від "Бенфіки" в третьому турі групового раунду Ліги чемпіонів.

- Ми припустилися помилок, не реалізували моменти, які створювали. Але після матчу президент зайшов у роздягальню, подякував хлопцям. Не скажу, що в хлопців не було бажання, всі старалися, але не забили. Я засмучений, всі засмучені. Але будемо битися, у нас чемпіонат, нічого не залишається.

Після сьогоднішнього туру команді, можливо, доведеться міняти стратегію на турнір. Ви бачите, за рахунок чого це можна зробити і чи вийде?

- Сподіваюсь, так. Випало кілька футболістів, доводиться працювати з тими, хто є. Звичайно, два матчі програні, це багато. Але рівень чемпіонату країни і Ліги чемпіонів абсолютно різні.

Чи не помилилися ви з середньою лінією, вона більше орієнтувалася на оборону і в якому стані вийшов Циганков?

- Буяльський та Циганков були після травм. Особливого вибору сьогодні не було. Персоналії зачіпати зараз не хочу, ми зберемося, проаналізуємо всі разом свої помилки і будемо рухатися далі.

Різкий контраст був помітний з грою динамівської молоді в юнацькій Лізі і гравців першої команди. Чи плануєте ви активніше проводити ротацію, адже багато футболістів вже просто б'ються в двері основи?

- В молоді є нестабільність. Вони тренуються з першою командою, я радий за те, як вони сьогодні грали, старалися. Сто відсотків половина команди U-19 поїдуть на збори і будуть тренуватися. Зараз у нас немає лідерів команди, в тому ж "Атлетіко" їх п'ятеро-шестеро людей. А лідером не народжуються, ним потрібно ставати.

Чи бачите Ви, як з тих гравців, що є зараз, можна створити боєздатний колектив і скільки для цього треба часу?

- Не знаю, скільки часу це займе. Але для цього потрібна мотивація, а деякі гравці її, схоже, її втратили. Я говорив з президентом і наші позиції збігаються: з невмотивованими гравцями, хай вони і мають довготривалі контракти, потрібно прощатися. Потрібна свіжа кров, близько чотирьох-п'яти гравців, завдяки яким буде в команді реальна конкуренція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зарплати, які хочуть, щоб грати в "Динамо", вважаю ненормальними" - Ребров

Зараз ви читаєте новину «"Треба прощатися з футболістами, які втратили мотивацію" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути