Ексклюзиви
понеділок, 10 жовтня 2016 18:40

"Зарплати, які хочуть, щоб грати в "Динамо", вважаю ненормальними" - Ребров

"Зарплати, які хочуть, щоб грати в "Динамо", вважаю ненормальними" - Ребров
Сергій Ребров. Фото: dynamo.kiev.ua

Наставник "Динамо" Сергій Ребров дав розгорнуте інтерв'ю в програмі "ПроФутбол" на каналі "2+2", де поділився своїм баченням ситуації в клубі. Зокрема, він розповів про...

Про цифри

Не завжди ті футболісти, які тренуються, потрапляють в заявку на матч. Тут дуже складно пояснити. Я вважаю, в роботі тренера єдиний критерій повинен бути - це гра і тренування. І не просто наочно - мовляв, я бачу, в тренуванні ти щось не зробив. Є цифри, є статистика, ми ведемо її на кожному тренуванні, знімаємо на відео кожне тренування. Якщо у футболіста виникають питання, чому він не потрапляє до складу, ми показуємо йому цифри, пояснюємо. Я сподіваюся, хлопці це розуміють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рудько та Циганков виграють конкуренцію, тому грають" - Ребров

Про Рауля Ріанчо

Часто телефонує, питає про футболістів, про їхню підготовку. З питань тренувань часто дзвонили. У мене абсолютно нормальні стосунки з Раулем, ми з ним пропрацювали 2,5 роки. Були якісь розбіжності, але ми разом працювали і разом робили одну справу. Я з жалем розлучався з цією людиною, але він вибрав свій шлях. Зараз, я сподіваюся, він допоможе нашій збірній.

Про підсилення

Були розмови з президентом. Він і в пресі заявив, що дає добро на введення до складу молодих гравців. Я це робив і раніше. Я такий же амбітна людина, як і наш президент. Я сам сказав, що якщо раптом щось буде йти не так, то я сам не зможу далі працювати. Я на 100% впевнений і бачу, що нам зараз потрібно посилення. Зараз настали такі часи, коли президент не в силах запросити таких футболістів, які відразу б могли нас підсилити. Напевно, ми не можемо постійно брати вільних агентів. Але ті зарплати, які просять футболісти, щоб прийти в "Динамо", я вважаю, що це ненормально.

Про мотивацію

Є футболісти, які втрачають мотивацію. Я вважаю, що в будь-якій хорошій команді футболісти повинні приходити і уходити. Повинні оновлюватися 3-4 позиції. Якщо тренерський штаб, або ж президент вважають, що футболіст втратив мотивацію, то його необхідно відпускати. І на цю позицію необхідно запрошувати футболіста, який своєю мотивацією здатний зарядити всю команду. Звичайно, складно, коли 2-3 сезони ти працюєш з одними і тими ж футболістами. У нас зараз така ситуація, що нікуди від цього не дінешся.

Є контракти у футболістів, вони були придбані за серйозні гроші. Президент, який вклав гроші в гравця, не може просто так за безкоштовно відпустити, тільки тому що він втратив мотивацію.

Про схему

Перевернутий трикутник в центрі поля? Ми разом з Раулем (Ріанчо) вирішили, що ця модель гри найбільш оптимальна виходячи з підбору футболістів, які в нас були. Багато хто говорить, що у тренерів по 3-4 моделі гри, а в Реброва тільки одна... Тільки за ці два роки я бачу, що багато моментів хлопці починають розуміти зараз, що потрібно робити на футбольному полі. Так, є модель гри в два форварди, я її використовую лише тоді, коли в цьому є необхідність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо президент скаже "дякую і до побачення", то я прийму це" - Ребров

Зараз ви читаєте новину «"Зарплати, які хочуть, щоб грати в "Динамо", вважаю ненормальними" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути