четвер, 20 жовтня 2016 00:04

"Динамо" програло "Бенфіці" й опустилося на останнє місце в групі Ліги чемпіонів

"Динамо" програло "Бенфіці" й опустилося на останнє місце в групі Ліги чемпіонів

Київське "Динамо" поступилося португальській "Бенфіці" у домашньому матчі Ліги чемпіонів - 0:2. Голи забили Сальвіо та Серві.

Перший тайм кияни спробували почати з пресингу й атак. Однак швидко пропустили самі. На 8-й хвилині Антунеш звалив у своєму штрафному майданчику гравця "Бенфіки", а Сальвіо з 11-метрової позначки розвів Артура Рудька й м'яч у різні кути. Португальці продовжили контролювати м'яч, але гольових нагод більше не створили.

Кияни оговталися ближче до 15-ї хвилини. У середині тайму Гонсалес бив із близької відстані після флангового проходу й пасу Ярмоленка, але занадто високо підняв м'яч. Ближче до завершення гри парагваєць пройшов флангом, але вдарив абияк.

"Орли" відповіли гострим випадом на 33-й хвилині, але Сальвіо поцілив просто в Рудька. Небезпечні моменти вичерпалися на 40-й хвилині, коли Сидорчук цілив у ближній кут воріт "Бенфіки", але не влучив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодь "Динамо" перемогла "Бенфіку" й очолила таблицю юнацької Ліги УЄФА

Минуло 10 хвилин другої половини гри, як португальці подвоїли перевагу. Серві бив двічі з убойних позицій. Спочатку його удар прийняв на себе Мітроглу, а другим дотиком молодий аргентинець відправив м'яч у сітку воріт "Динамо".

Коли рахунок став 0:2, "Бенфіка" дозволила киянам створити кілька моментів. Однак Мораес і Ярмоленко не реалізували виходи сам на сам із голкіпером Едерсоном.

Кияни кинулися на фінішний штурм воріт суперника. Ярмоленко бив, здавалося, у порожні ворота, але захисник кинувся під удар. На останній хвилині Мораес після кутового пробив повз воріт. Відтак поразка 0:2.

В іншому матчі групи турецький "Бешикташ" обіграв на виїзді італійський "Наполі" - 3:2. Після трьох турів лідирує "Наполі" - 6 очок. У "Бешикташа" - 5, "Бенфіка" має 4, "Динамо" - 1.

У четвертому турі "Бешикташ" прийме "Наполі", а "Бенфіка" вдома зіграє з "Динамо". Матчі пройдуть 1 листопада, у вівторок.

"Динамо" Україна - "Бенфіка" Португалія 0:2 (0:1, 0:1)

Голи: 0:1 - 9, пенальті Сальвіо, 0:2 - 55 Серві.

Динамо - Рудько, Хачеріді, Антунеш, Даніло Сілва, Віда, Федорчук (Буяльський, 56), Сидорчук (Гладкий, 80), Корзун, Ярмоленко, Гонсалес (Циганков, 71), Мораес.

Бенфіка - Едерсон, Луїзао, Грімальдо, Нелсон Семеду, Лінделеф, Фейса, Піцці, Гонсалу Гедеш (Елізеу, 90), Сальвіо, Серві (Селіс, 83), Мітроглу (Хіменес, 71).

Попередження: Корзун (34), Мітроглу (44).

"Наполі" Італія - "Бешикташ" Туреччина 2:3 (1:2, 1:1)

Голи: 0:1 - 12 Адріано, 1:1 - 30 Мертенс, 1:2 - 38 Абубакар, 2:2 - 69, пенальті Маноло Габб'ядіні, 2:3 - 86 Абубакар.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" програло "Бенфіці" й опустилося на останнє місце в групі Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути