пʼятниця, 27 квітня 2012 16:51

Шведи маршируватимуть центром столиці

Шведи маршируватимуть центром столиці
Шведські фани. Фото: kievpress.net

Вболівальники збірної Швеції пройдуться колонами по центру Києва. В день матчів команди, комунальники перекриють 7 вулиць.

Про це на прес-конференції повідомив заступник голови управління транспорту столиці Іван Шпильовий.

- До нас прийшла пропозиція від шведської федерації. За їх традицією вболівальники перед кожним матчем йдуть колоною до стадіону. Ми пішли їм на зустріч. Зараз розробили схему за яким вони зможуть пройти маршем. Вболівальники з 14:00 збиратимуться на площі Лесі Українки. До 17:00 вони там будуть спілкуватись, а о шостій годині вечора колонами підуть у сторону стадіону. Підуть по вулиці Кутузова, по Московській, по Кловській, Мечникова та Еспланадній до входу на стадіон. Оскільки квитки в вболівальників на північну трибуну "Олімпійського" то вони вийдуть на вхід "Північ 1 та 2" де займуть свої місця - каже Іван Шпильовий. Від додав, що шведські вболівальники поселяться на Трухановому острові що на Дніпрі.

Перший матч збірної Швеції відбудеться у Києві 11 червня. Їх суперником буде збірна України.

Також чиновник розповів про роботу метрополітену в дні матчів. За його словами буде повністю закрито на вхід і вихід станції метро "Палац спорту" і "Олімпійська", а також у разі необхідності - станція "Хрещатик". Станція метро "Майдан Незалежності" буде повністю закрита на вхід і вихід на весь час функціонування фан-зони - з 28 червня по 7 липня.

Зараз ви читаєте новину «Шведи маршируватимуть центром столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути