Ексклюзиви
субота, 15 жовтня 2011 17:32

Супроводжувати фанів "Зеніту" в Донецьку будуть "міцні хлопці зі стійкою психікою"

Супроводжувати фанів "Зеніту" в Донецьку будуть "міцні хлопці зі стійкою психікою"

Стюардів з навичками рукопашного бою та зі стійкою психікою мають намір прикріпити до вболівальників "Зеніта" в Донецьку. Про це повідомила координатор донецького стадіону Наталія Іваненко.

За активними фанатами на матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів з футболу між петербурзькою командою з українським "Шахтарем" доглянуть спортсмени, повідомляє прес-служба "Шахтаря". У гостьовий сектор відберуть "фізично міцних хлопців зі стійкою психікою".

"Якщо інших ми просто запрошували в будь-яку групу, то ці хлопці тренуються окремо, за власним графіком. Це робиться для того, щоб вони могли зрозуміти нюанси роботи з негативно налаштованими уболівальниками. Ми намагаємося відбирати туди хлопців у віці 24-25 років. Є серед стюардів та студенти-спортсмени, які вміють об'єктивно оцінити ситуацію", - сказала Іваненко.

Вболівальники петербурзького "Зеніта" вважають, що в Донецьку, де 19 жовтня відбудеться гра з "Шахтарем", немає серйозного фанатського руху, а значить, у них є відмінний шанс "перетворити центр міста на один день в синьо-біло-блакитний пекло для місцевих".

"Матчі з "Шахтарем"- неформальна першість Східної Європи" - президент "Зеніта"

"Нам випала справжня честь і відмінний шанс як слід струсити це сонне місто, показавши, що до них приїхали фанати кращого клубу на землі, - пишуть фанати "Зеніту" на сайті "Ландскрона". - Щоб цей день і цей виїзд згадували ще довго".

Зустріч "Шахтаря" і "Зеніта" пройде на "Донбас-Арені" 19 жовтня. 2424 місця, призначені для уболівальників з Петербурга, були викуплені протягом 40 хвилин.

За деякими даними, матч Ліги чемпіонів між "Зенітом" і "Шахтарем" може відвідати президент Дмитро Медведєв, який, як очікується, прибуде до Донецька 18 жовтня. На стадіоні готові до прийому високого гостя.

Зараз ви читаєте новину «Супроводжувати фанів "Зеніту" в Донецьку будуть "міцні хлопці зі стійкою психікою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути