понеділок, 12 вересня 2011 18:05

"Матчі з "Шахтарем"- неформальна першість Східної Європи" - президент "Зеніта"

"Матчі з "Шахтарем"- неформальна першість Східної Європи" - президент "Зеніта"

Президент пітерського "Зеніта" Олександр Дюков поділився своїми очікуваннями від участі його клубу в Лізі Чемпіонів і майбутніх матчів з донецьким "Шахтарем", "Порту" і АПОЕЛем.

"Основним завданням для нас є вихід з групового етапу, тому те, що ми не потрапили в одну групу з очевидними фаворитами, до яких я відніс би "Реал", "Барселону" і "МЮ". На мій погляд, на даний момент ці клуби значно сильніше за всіх інших учасників Ліги Чемпіонів. Безумовно, це дає нам додатковий шанс на успішний виступ і вихід у стадію плей-офф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жеребкування Ліги чемпіонів. "Шахтар" потрапив у другий кошик

Однак не погоджуся з тими вболівальниками, які вважають нашу групу нескладною, а вихід "Зеніту" - вже вирішеним. І "Порту", і "Шахтар" - дуже сильні команди.

Звичайно, бренди цих клубів не так розкручені і звучать не так голосно, як, скажімо, "Інтер", "Баварія" чи "Арсенал". Але на мій погляд, на даний момент рівень майстерності і класу "Шахтаря" і "Порту" нітрохи не нижче, ніж у названих вище команд", - цитує президента "Зеніту" офіційний сайт клубу.

Дюков вважає що всі матчі в групі будуть важливими для його команди.

"Я чекаю з нетерпінням всі матчі без винятку. Дуже важлива перша гра, адже вона задає настрій на весь турнір. Зустрічі з "Шахтарем" і "Порту" визначатимуть, які команди вийдуть з групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга чемпіонів. "Шахтар" зіграє з "Порту", "Зенітом" та АПОЕЛем

Крім того, у цих матчів особливий підтекст, оскільки російські клуби конкурують з португальськими та українськими за шосте місце в рейтингу УЄФА. Ну а гри з "Шахтарем" можна назвати своєрідною неформальною першістю Східної Європи", - упевнений Дюков.

Крім того, Дюков зазначив, що на даний момент не бачить явного фаворита в групі.

"Вважаю, що явного фаворита у квартеті немає. Все буде залежати від того, в якій формі підійдуть команди до матчів один з одним. Наявність або відсутність травмованих гравців, поточний функціональний, фізичний, психологічний стан, суддівство, банальне везіння - ось ті чинники, які будуть визначати результат зустрічей", - вважає власник "Зеніту".

Нагадаємо, що на груповому етапі Ліги Чемпіонів сезона-2011/2012 "Шахтар" зустрінеться з "Порту" "Зенітом" і АПОЕЛем.

Зараз ви читаєте новину «"Матчі з "Шахтарем"- неформальна першість Східної Європи" - президент "Зеніта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути