пʼятниця, 09 вересня 2011 21:20

"Шахтар" і "Волинь" забили на двох шість м'ячів

"Шахтар" і "Волинь" забили на двох шість м'ячів

Дев'ятий тур Української Прем'єр-ліги відкривав двобій у Донецьку, в якому "Шахтар" зусиллями своєї бразильської колонії впевнено переміг "Волинь".

Втративши кілька моментів у дебюті зустрічі, "Шахтар" зусиллями своїх бразильців почав громити луцьку команду. Спочатку Фернандіньо організував гол для Луїса Адріано, потім Ракицький результативно навісив на голову хорватського бразильця Едуардо, Жадсон чудовим ударом зі штрафного оформив розгром, а помилка Неділька дозволила Луїсу Адріано зробити дубль.

Після перерви "Волинь" показала характер. Спочатку Майкон забив гол після подачі кутового, потім Рибка врятував "Шахтар" після ударів Леандро, Шикова і Пічкура.

Але й гірники не упускали можливостей провести стрімку контратаку. На п'ятий м'яч претендували Кобін та Мхітарян, а Луіс Адріано не раз міг оформити хет-трик. У підсумку відзначився Дуглас Коста, який завершив стрімку контратаку (ще один гольовий пас записав на свій рахунок Ракицький).

Таким чином, "Шахтар" знову вийшов на перше місце, випереджаючи "Динамо" на три очки. Команда Сьоміна в неділю зіграє з "Іллічівцем".

Шахтар - Волинь 5:1

Голи: Адріано, 18, 37, Едуардо, 26, Жадсон, 34, Коста, 84 - Майкон, 52

Шахтар: Рибка, Кобін, Чигринський, Ракицький, Рац, Мхітарян, Фернандіньо (Гай, 81), Жадсон, Дентіньо (Коста, 61), Едуардо (Тейшейра, 68), Адріано

Волинь: Неділько, Леандро, Шиков, Масло, Шарпар, Бабир (Жук, 79), Гобер, Скоба (Герасим'юк, 45), Максимюк (Пічкур, 61), Шумахер, Майкон

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" і "Волинь" забили на двох шість м'ячів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути