пʼятниця, 30 вересня 2011 18:35

Півзахисник "Зеніту" став кращим гравцем другого туру ЛЧ

Півзахисник "Зеніту" став кращим гравцем другого туру ЛЧ

Півзахисник пітерського футбольного клубу "Зеніт" Роман Широков визнаний кращим гравцем другого туру Ліги чемпіонів. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА. Широков, який забив два м'ячі в матчі з португальським "Порту" (3:1) у боротьбі за звання кращого гравця туру обійшов півзахисника мадридського "Реала" Кака і воротаря "Валенсії" Дієго Алвеса.

Кращий гравець туру визначається за результатами опитування експертів і голосування вболівальників на сайті УЄФА. Широков зайняв перше місце в опитуванні експертів, отримавши від них оцінку 9,0. Гру Кака і Алвеса оцінили на 8,8 балів.

Від уболівальників гравець "Зеніту" отримав оцінку 7,8 і поділив у голосуванні фанатів 5-11 місця. Найвищої оцінки від уболівальників - 8,9 - удостоївся форвард "Барселони" Ліонель Мессі. Від експертів він отримав оцінку 8,4 бала.

І за оцінками експертів, і за оцінками вболівальників у десятку кращих потрапив ще один півзахисник "Зеніту" - португалець Данні. Експерти оцінили його гру в 8,0 бала, а вболівальники - в 7,8 бала.

"Зеніт" у двох турах Ліги чемпіонів набрав три очки. Пітерці ділять з "Порту" друге-третє місця в групі G. Лідирує кіпрський АПОЕЛ, в активі якого чотири очки. У донецького "Шахтаря" - одне очко.

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Зеніту" став кращим гравцем другого туру ЛЧ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути