пʼятниця, 30 вересня 2011 15:40

Шанси "Шахтаря" виграти Лігу Чемпіонів нижче, ніж у АПОЕЛа - букмекери

Шанси "Шахтаря" виграти Лігу Чемпіонів нижче, ніж у АПОЕЛа - букмекери

Після непереконливого старту у груповому раунді Ліги Чемпіонів, у якому Гірники взяли всього одне очко в двох матчах, букмекери зневірилися в подальших перспективах "Шахтаря" в турнірі.

Шанси на вихід донецької команди в плей-офф здаються букмекерам все менш реалістичними. Так, на думку авторитетної контори Bwin.com, фаворитом групи є "Порту": на перемогу португальців у групі, в активі у яких три очки, ставлять як 1,67 до 1.

На перемогу "Зеніту" ставлять 5,25 до 1. На перемогу в групі нинішніх лідерів (чотири очки в активі) - АПОЕЛ - ставлять 5,5 до 1.

На думку букмекерів, найменші шанси має "Шахтар": на його перемогу в групі ставлять всього як 7 до 1. Правда, в матчі третього туру "Шахтар" - "Зеніт" (який відбудеться 19 жовтня) букмекери називають фаворитами саме Гірників: на їх перемогу ставлять 1,9 до 1. На нічию - 3,3 до 1, на "Зеніт" - 4 до 1.

Нагадаємо, в середу, "Шахтар" на Донбас-Арені не зумів зломити опір скромного кіпрського АПОЕЛа, зігравши внічию 1:1. Після цієї гри Гірники займають останнє місце в квартеті, маючи в своєму активі лише одне очко. АПОЕЛ ж з чотирма пунктами розташувався на чолі групи.

Зараз ви читаєте новину «Шанси "Шахтаря" виграти Лігу Чемпіонів нижче, ніж у АПОЕЛа - букмекери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути