четвер, 29 вересня 2011 09:10

"В іграх такого рангу моменти потрібно реалізовувати" - тренер АПОЕЛа

"В іграх такого рангу моменти потрібно реалізовувати" - тренер АПОЕЛа

Головний тренер АПОЕЛ Іван Йованович після матчу з "Шахтарем" зазначив - попри лідерство в групі G, завдання клубу залишається незмінним.

"Для нас це був дуже важкий матч. У "Шахтаря" відмінна команда. Ми повинні були оперативно перекривати всі зони, добре захищатися і діяти організовано. Результатом дуже задоволені, оскільки знали, що суперник сильний у комбінаційної гри і здорово грає в пас", - сказав тренер.

"Моїм гравцям довелося нелегко - вони виконали великий обсяг бігової роботи. Ми повинні були зберігати граничну концентрацію протягом усього матчу. Крім того, стояло завдання ловити суперника на контратаках. В іграх такого рангу свої моменти потрібно реалізовувати", - додав він.

Йованович не втрачає надії на загальний успіх.

"Зараз наше турнірне становище бачиться мені чудовим. Сподіваюся, ми залишимося на вершині, однак наше завдання залишається незмынним. Попереду нас чекають чотири важких матчі, і, як я вже раніше зазначав, ми повинні зберігати терпіння і спокій", - підкреслив він.

Нагадаємо, що 28 вересня, у другому турі Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" на своєму полі не зміг обіграти кіпрський АПОЕЛ.

Зараз ви читаєте новину «"В іграх такого рангу моменти потрібно реалізовувати" - тренер АПОЕЛа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути