четвер, 29 вересня 2011 09:39

"Це наслідок ігор в чемпіонаті України" - футболісти "Шахтаря" про матч з АПОЕЛем

"Це наслідок ігор в чемпіонаті України" - футболісти "Шахтаря" про матч з АПОЕЛем

Футболісти "Шахтаря" прокоментували результат гри з АПОЕЛем.

Даріо Срна: Як пояснити 26 ударів і лише один гол? Це футбол - тільки так. Якщо не забиваєш, то пропускаєш, це закон футболу. "Шахтар" сьогодні грав дуже добре, атакував 90 хвилин, контролював гру... Дуже важко грати 90 хвилин на одному рівні. Важко зберігати концентрацію. Тому вони нам забили такий гол. А ми створили багато моментів, але, на жаль, не забили. Гола не вистачило. Я не знаю, що сказати, іноді виходить, іноді ні. Шкода, що втратили два важливих очки вдома. Але у нас все попереду. Що стосується суперника, то це команда хороша, сьогодні показала хороший футбол ... Все в наших руках. Буде цікава гра з "Зенітом" тепер вдома. Треба так зіграти, як сьогодні, тільки потрібно забивати.

Томаш Хюбшман: Нам потрібно було бути більш агресивними в атаці, щоб просто занести м'яч у ворота суперника. Було багато прострілів, багато руху, але, на жаль, ми не забили другий гол. У нас попереду ще чотири гри. Думаю, що зараз сенсу дивитися на таблицю просто немає... Треба взяти максимум очок в останніх чотирьох матчах. А там - подивимося.

Олександр Чижов: Нормальна гра, ми нормально відіграли, практично не допустили помилок. Кіпріоти нічим не здивували. Ми знали, що у складі АПОЕЛа грають досвідчені і хороші гравці, які володіють хорошою технікою. Проти них важко грати, коли вони вибігають в контратаку. Так, ми багато не забили. Напевно, це наслідок ігор в чемпіонаті України. Якщо там нам пробачають помилки, то в Лізі чемпіонів не можна тринькати такі моменти. Шанси залишаються, все нормально. Зіграли внічию, але не робимо з цього трагедії. Потрібно більше працювати, і з Божою допомогою ми виконаємо своє завдання.

Олександр Кучер: Ми готувалися до гри. Знали, що АПОЕЛ - досвідчена команда, яка вміє комбінувати. Але незважаючи на тотальну перевагу на полі, ми зіграли внічию. Просто не реалізували свої моменти. Потрібно було вирішувати всі питання в першому таймі. А в другому полізли вперед і в підсумку пропустили м'яч у свої ворота.

Вілліан: Ми очікували, що противник буде грати таким чином, що команда буде закрита і тому намагалися забити швидкий гол. Не вийшло. М'яч не йшов у ворота. Попереду ще чотири гри - треба брати чотири перемоги, не тільки вдома, але і в гостях. На жаль, сьогодні зробити це не вийшло, але шанси є, тому що попереду ще чотири гри.

Нагадаємо, що 28 вересня, у другому турі Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" на своєму полі не зміг обіграти кіпрський АПОЕЛ.

За матеріалами Террикон, СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «"Це наслідок ігор в чемпіонаті України" - футболісти "Шахтаря" про матч з АПОЕЛем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути