неділя, 17 травня 2009 11:45

Смерть на стадіоні фіналу Кубка УЄФА

Смерть на стадіоні фіналу Кубка УЄФА

Трагедія відбулася на стамбульському стадіоні "Шюкру Сарачоглу", на якому 20 травня у фіналі Кубка УЄФА зіграють донецький "Шахтар" і бременський "Вердер". Вчора, 16 транвя, під час підготовчих робіт до фінального матчу впав з висоти 20 метрів і від отриманих травм помер 23-річний Фатіх Топал.

Молодий хлопець працював на висоті, де повинен був підключити додатковий модуль до базової станції, але втратив рівновагу і впав униз. За інформацією турецької преси, Топал ще до падіння отримав сильний електричний розряд, а удар об бетонну підлогу завдав травми не сумісні з життям. Поліція почала розслідування за фактом інциденту.

Довідка "Gazeta.ua"

Арена місткістю 50 509 чоловік стане першим турецьким стадіоном, який прийме у себе фінал Кубка УЄФА. Вирішальний поєдинок турніру сезону 2008/09 відбудеться в Стамбулі 20 травня 2009 року.

Домашня арена 17-разового чемпіона Туреччини і чотириразового володаря кубка країни "Фенербахче" розташована в у районі Кадикей, що має старе футбольне коріння. Кілька років тому стадіон перебудовувався трибуна за трибуною, що дозволяє тепер пристрасним турецьким уболівальникам знаходитися максимально близько до футбольного поля. У нагороду 4 жовтня 2006 року УЄФА вибрав "Шюкру Сарачоглу" для проведення фіналу Кубка УЄФА-2008/09.

За матеріалами terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «Смерть на стадіоні фіналу Кубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути