вівторок, 21 травня 2024 22:21

У команді Усика розкритикували роботу рефері під час поєдинку з Ф'юрі

У команді Усика розкритикували роботу рефері під час поєдинку з Ф'юрі
У команді абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі українця Олександра Усика розкритикували роботу рефері поєдинку проти британця Тайсона Ф'юрі. Фото: Getty Images

У команді абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі українця Олександра Усика розкритикували роботу рефері під історичного мегафайта проти британця Тайсона Ф'юрі.

Зокрема, катмен українського боксера Расс Анбер висловився про епізод у 9-му раунді поєдинку, коли рефері не дозволив Усику відправити Ф'юрі у нокаут. Його слова цитує Boxingnews 24.

"Ні, я не думаю, що його потрібно було зупиняти. Я не думаю, що потрібно було зараховувати нокдаун. Я думаю, що Усик повинен був добити Ф'юрі, тому що він змусив його хитатися, він змусив його тікати", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ф'юрі офіційно заявили про реванш з Усиком і назвали час

На його думку, у рефері була можливість зупинити бій або дозволити Усику закінчити роботу.

"Це те, про що кажуть боксерам у роздягальні: "Якщо ти в біді, опускай коліно на землю, тому що в мене немає іншого виходу, окрім як зупинити бій", - розповів Анбер.

Український боксер Олександр Усик переміг британця Тайсона Ф'юрі та здобув титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Поєдинок тривав усі 12 раундів.

Усику віддали перевагу двоє з трьох суддів - 115:112, 114:113. Один із арбітрів зафіксував мінімальну перемогу Ф'юрі - 114:113.

Зараз ви читаєте новину «У команді Усика розкритикували роботу рефері під час поєдинку з Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути