пʼятниця, 15 травня 2009 21:01

"У фіналі гратимемо так, як уміємо" - Даріо Срна

"У фіналі гратимемо так, як уміємо" - Даріо Срна
На прес-конференцію, присвячену фінальному матчу Кубка УЄФА, наставник "гірників" прийшов з капітаном команди Даріо Срною. Хорватський півзахисник відповів на питання журналістів:

— "Шахтар" пройшов довгий шлях до фіналу. Який матч для вас був найскладнішим?
— Я згоден з головним тренером, що найскладнішим суперником були київські "динамівці". Я вже більше п"яти років у Донецьку. Ми дуже добре один одного знаємо. Секретів немає жодних. Одна помилка киян вирішила долю фінальної путівки в Кубок УЄФА.

— Твій друг Івіца Оліч заявив, що у фіналі фаворитом буде "Шахтар". Можливо, він тобі підказав, як "Шахтарю" обіграти "Вердер"?
— Так, я розмовляв з Олічем і запитував його про "Вердер". Він теж їх дуже поважає. Але це фінал. Все можливо. Думаю, шанси команд 50 на 50. Вони впевнені у собі, а ми — в собі. Як сказав Містер, якщо ми підготуємося так, як до останніх ігор Кубка УЄФА, то у нас буде великий шанс виграти у фіналі.

— За рахунок чого можна обіграти "Вердер"?
— Поки ми суперника не вивчали. Завтра у нас дуже складна гра з "Зорею". Потрібно зайняти друге місце в чемпіонаті України, щоб потрапити в Лігу чемпіонів. Тому почнемо готуватися до "Вердера" післязавтра.

— Що ти скажеш партнерам по команді перед матчем щоб зняти зайву нервозність?
— Ми гратимемо в свою гру. Так, як ми уміємо. Я упевнений, що нервозності не буде. Найголовніше — щоб всі були готові та сконцентровані.

Gazeta.ua, shakhtar.com

Зараз ви читаєте новину «"У фіналі гратимемо так, як уміємо" - Даріо Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути