четвер, 01 вересня 2016 10:21

Шевченко відсіяв від збірної України 5 футболістів

Шевченко відсіяв від збірної України 5 футболістів

Головний тренер національної команди України Андрій Шевченко перед відбірною грою з Ісландією скоротив склад команди на 5 гравців.

Наприкінці третього тренувального дня розташування збірної України залишили Сергій Рибалка, Роман Безус, Артем Довбик, Микола Морозюк та Владлен Юрченко.

"Тренерський штаб задоволений працездатністю та відповідальним ставленням до вимог збірної вищезгаданих гравців. Однак через технічні характеристики, які необхідні виконавцям для протистояння конкретному супернику – збірній Ісландії, ми прийняли саме таке рішення.

Всі хлопці залишаються у колі кандидатів до національної команди і продовжать підготовку у своїх клубах", - зазначив головний тренер "синьо-жовтих" Андрій Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко заговорив українською на першому тренуванні збірної України

Нагадаємо, що на свій перший збір Андрій Миколайович викликав 32-х футболістів. На початку тижня збірна провела відкрите тренування для вболівальників.

5 вересня національна команда стартує у відборі до Кубка світу-2018 матчем проти Ісландії. Початок о 21:45. Це дебютний поєдинок Шевченка у збірній України.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко відсіяв від збірної України 5 футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути