середа, 27 липня 2011 18:49

"Шанси 60 на 40 на користь "Рубіна" - Ващук

"Шанси 60 на 40 на користь "Рубіна" - Ващук

Екс-захисник київського "Динамо" Владислав Ващук прокоментував поразку столичного клубу у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів від казанського "Рубіна".

"Перш за все мені не сподобався результат. Було незрозуміло, чому в "Динамо" було два опорних півзахисника і не було другого нападника. Склалося враження, що динамівці хотіли грати на контратаках, очікували, що "Рубін" побіжить вперед. Не знаю. Я до досі засмучений", - передає слова 36-річного футболіста football24.ua.

"Винна вся лінія оборони, особливо центральні захисники. Вони неузгоджено діяли. Загалом вся оборона зіграла неякісно. "Рубін" мало що створив біля воріт Шовковського. Але якісь незрозумілі голи, незрозумілий пенальті. Такий одинадцятиметровий не можна ставити.

"Не все вирішено. Шанси 60 на 40 на користь "Рубіна". Рахунок тільки 2:0, якби було 3:0, то, звичайно, питання було б практично вирішене. Тепер багато що залежатиме від того, чи заб'є "Динамо" швидкий гол", - підсумував Ващук.

Нагадаємо, що у вівторок, 26 липня, в поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" вдома програло казанському "Рубіну" з рахунком 0:2.

Зараз ви читаєте новину «"Шанси 60 на 40 на користь "Рубіна" - Ващук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути