середа, 27 липня 2011 18:22

"Суддя не дав чистий пенальті у ворота "Рубіна" - Заяєв

"Суддя не дав чистий пенальті у ворота "Рубіна" - Заяєв

Заслужений тренер України, перший чемпіон незалежної України Анатолій Заяєв прокоментував першу зустріч Ліги чемпіонів між київським "Динамо" і казанським "Рубіном".

"Я напередодні бачив гру "Рубіна" проти "Терека" і давав інтерв'ю з цього приводу, говорив, що ми виграємо 2:1. Якщо брати перший тайм, він хоч на щось був схожий, але гра все одно повільна.

Всі знали, що "Рубін" грає від оборони і дуже успішно. Сьогодні у них немає гравців попереду, які могли б щось створювати. Вони не дали грати "Динамо" так, як воно хотіло б. Тому вони все зробили, щоб "Динамо" атакувало дуже повільно, а коли щось виходило, проходили передачі, зокрема на Ідейє, коли суддя не дав чистий пенальті у ворота "Рубіна", то захист "Рубіна" грала дисципліновано.

Касаєв забив схожий гол, як він забив "Тереку". Він забивав без перешкод, гравці один одного не підстрахували. Діакате не розібрався, м'яч у нього між ніг проскочив, а його ніхто не підстрахував. Як може підстрахувати такий футболіст, як Хачеріді? В одному епізоді добре зіграв Ярмоленко, а більше я його не бачив.

"Динамо" потрібно подивитися на всю команду і потихеньку її робити. Такого тренера, як Сьомін, вони підводять. Після того, як пропустили другий м'яч, у нас взагалі багато чого не стало виходити. Тільки, коли Нінкович вийшов, він намагався щось зробити.

У другому таймі випустили Мілевського, а він ніяк не грав. Я думаю, що Мілевський для великих справ вже не годиться, для збірної і для Ліги чемпіонів. Він не тягне фізично. Дуже слабо зіграли, не було пресингу.

"Рубін" теж не атакував, я не бачив їх в атаці, але вони мали зони, доходили до воріт і забили двічі. Мене здивувало те, що "Рубін" зіграв строго, дисципліновано, відповідально, точно так само, як він зіграв у п'ятницю. Я такої суворої і дисциплінованої команди давно не бачив. А "Динамо" продемонструвало таку гру, коли грало у Суперкубку з "Шахтарем". З такою грою, яку показало "Динамо" в цьому матчі воно може вигравати в чемпіонаті України, але в Лізі чемпіонів це дуже складно.

Міг би допомогти досвід Шевченка, це фігура. Будь-яка фігура має величезне значення. Футболіст з таким ім'ям, як Шевченко, виходячи на поле вже має перевагу, як людина, яка має авторитет. Але ми не знаємо здоровий він чи ні, бо його весь час турбує спина.

Не було впевненості, що ми виграємо, коли пропустили. Дуже складно вигравати 3:0 на їхньому полі, хоча я вважаю, що можна грати. Вони ж будуть якимось чином атакувати і десь можуть не встигнути. Ще не все втрачено, у футболі всяке буває", - цитує Заяєва 11na11.

Нагадаємо, що у вівторок, 26 липня, в поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" вдома програло казанському "Рубіну" з рахунком 0:2.

Зараз ви читаєте новину «"Суддя не дав чистий пенальті у ворота "Рубіна" - Заяєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути