четвер, 28 липня 2011 06:30

"Замість Ідеє випустив би Мілевського"

Автор: фото: Володимир Котленко
  Голкіпер ”Рубіна” Сергій Рижиков (праворуч) парирує удар Папе Діакате
Голкіпер ”Рубіна” Сергій Рижиков (праворуч) парирує удар Папе Діакате

Київське "Динамо" поступилося російському "Рубіну" в першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів — 0:2. Поєдинок відбувся в Києві. Голи в команді гостей забили Алан Касаєв та Бібрас Натхо, який реалізував пенальті.

Поєдинок "Динамо"–"Рубін" коментує колишній тренер донецького "Металурга" Олександр Севідов, 42 роки.

— Казанці відкрили рахунок на 6-й хвилині. Швидкий гол їм дуже допоміг, — каже експерт. — Після цього гості просто "зачинилися" в обороні. Там постійно "сиділи" п'ятеро чоловік — Шаронов, Боккетті, Кисляк, Квірквелія та Ансладі. У "Динамо" не було змоги ні розбігтися флангами, ні — що важливо — використати дальні удари, настільки позиційно грамотно діяв суперник.

Той же лівий захисник Ансалді, який любить долучатися до наступальних дій, свою половину поля переходив рідко. Був зосереджений на тому, щоб нейтралізувати Гусєва. Олег, вважаю, був одним із найактивніших у складі позавчорашнього "Динамо", просто не дотягував до себе найкращих зразків.

Коли "Рубін" відкрив рахунок, технічної помилки припустився центральний захисник Папе Діакате. Чим виправдана така довіра Сьоміна до цього футболіста?

— Я вважаю Юссуфа більш надійним оборонцем. Але ж річ не тільки в Діакате. Так, сенегальця "обікрав" Нобоа, проте чому ніхто не зашкодив йому прострілити, чому Каддурі дав зіграти Касаєву?

Рівень гри марокканця уже не дозволяє йому бути футболістом "Динамо"?

— Я не судив би Каддурі так суворо. На його боці величезний досвід, він мобільний. Думаю, саме тому Сьомін поставив проти "Рубіна" його, а не Бетао, щоб "розігнати" фланг.

Чому не посилив гру Мілевський?

— Артем — дуже кваліфікований нападаючий, просто не в формі. Та навіть такий Мілевський кращий за Ідеє, тому я до стартового складу ставив би Артема. Що показав нігерійський нападаючий "Динамо"? Нічого.

Шевченко весь матч провів на лаві запасних. Крок Сьоміна здивував?

— Ні. Не знаю, який фізичний стан Шеви, але в таку гру йому було б важко ввійти. Розуміючи це, тренер не ризикував добрим іменем гравця. Андрій ще знадобиться в Казані. Шанси, щоб пройти "Рубін", є. Навіть якщо один зі ста, "Динамо" все одно боротиметься.

Зараз ви читаєте новину «"Замість Ідеє випустив би Мілевського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути