середа, 18 лютого 2015 11:52

"Шахтар" перекрив кисень Рібері й Роббену" - Грачов

"Шахтар" перекрив кисень Рібері й Роббену" - Грачов
shakhtar.com

Колишній форвард "Шахтаря" Віктор Грачов вважає, що результат матчу гірників із "Баварією" закономірний. Нагадаємо, перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, який пройшов на "Львів Арені", завершився з рахунком 0:0.

"Рахунок по грі. "Баварія" дуже потужна команда. Після перших 15 хвилин мені здалося, що "Шахтар" навряд чи відбудеться сьогодні трьома голами. Але десь хвилин за 5-7 зрозумів, що гірники не втрачали часу в Бразилії. Команда дуже солідно виглядала у захисті. Флангові захисники й хавбеки повністю перекрили кисень Рібері і Роббену.

Із закритими флангами баварці теж не знали, що робити на полі. За великим рахунком вони мали лише кілька напівмоментів. З точки зору тактики Луческу виглядав сьогодні дуже достойно. Відчувається, що добре вивчив кожен маневр чемпіона Німеччини".

Грачов вважає, що й донеччани могли забити.

"Було у нас 3-4 моменти, коли нападники гірників могли вийти сам на сам із Нойєром, але не проходив останній пас. Але ж і захисники німців підтвердили свою високу кваліфікацію. Загалом "Шахтар" дуже пристойно виглядав під ураганним пресингом "Баварії". Боролися до кінця і зберегли шанси на вихід до наступного кола. У такій ситуації нульова нічия не найгірший варіант. Можна чіплятися за результат у Мюнхені.

Головне, що ми мало поступалися німцям по грі. А це, між іншим, одна з трьох найкраще організованих команд Європи. Окрім "Баварії" я сюди відношу "Челсі" й "Реал". Але попри все, у Мюнхені в присутності 75 тисяч глядачів буде дуже важко. Однак треба вірити в здатність гірників провести одну або кілька гольових контратак. Пропущений м'яч на своєму полі змусить мюнхенців нервувати. Треба пам'ятати, що непереможних команд не існує. Тому шанси у грі на виїзді теж є".

Матч-відповідь "Баварія" - "Шахтар" пройде у Мюнхені 11 березня.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" перекрив кисень Рібері й Роббену" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути