четвер, 12 червня 2014 14:49

"Шахтар" і "Динамо" розіграють Суперкубок України у Львові

"Шахтар" і "Динамо" розіграють Суперкубок України у Львові
Фото: sport.comments.ua

Матч за Суперкубок України між чемпіоном країни, донецьким "Шахтарем" і володарем Кубка України, київським "Динамо" пройде у Львові, на стадіоні "Арена Львів".

До такої угоди прийшли в обох клубах на загальних зборах представників УПЛ, яке відбулося сьогодні, у столичному готелі "Інтерконтиненталь".

Точну дату зустрічі узгодять між собою представники клубів. Це буде 22 або 23 липня і стане початком нового сезону в Україні.

"На виконкомі ФФУ вирішили, що на сьогоднішній день два міста мають нормальну базу для проведення цього матчу - Київ і Львів. Ми отримали лист від мера Львова Андрія Садового з проханням провести поєдинок за Суперкубок саме там. Зараз ми винесли на зборах два варіанти - Київ чи Львів. Враховуючи, що наступного року матч за Кубок України буде в Києві, зупинилися на Львові", - прокоментував дане рішення президент УПЛ Віталій Данилов.

Незважаючи на складну політичну обстановку в країні, він упевнений в безпеці донецьких уболівальників у Львові.

"Людей, які сьогодні залишають Донбас, наскільки мені відомо, у Львові, Тернополі приймають з розпростертими обіймами. Так що підозрюю, що за "Шахтар" у Львові будуть вболівати більше, ніж за "Динамо", - вважає Віталій Богданович.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" і "Динамо" розіграють Суперкубок України у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути