неділя, 30 березня 2014 21:29

"Шахтар" у Харкові обіграв "Металіст", програючи в два м'ячі

"Шахтар" у Харкові обіграв "Металіст", програючи в два м'ячі
Луческу вдало з'їздив до Харкова. Фото: shakhtar.com

"Шахтар" у рамках 23-го туру футбольної Прем'єр-ліги України добув в гостях вольову перемогу над "Металістом" - 4:2. У попередньому турі донецький клуб програв "Дніпру" і не мав право на осічку.

Всі основні події розгорнулися в першому таймі. Головним "героєм" тайму став Кучер, який спершу привіз автогол своїй команді, а потім пенальті і "гірчичник". Другий гол струснув "Шахтар". Донеччани за 9 хвилин забили три м'ячі і забезпечили собі перемогу.

У другому таймі Вільягра за хвилину отримав дві жовті картки і зробив шанси господарів відігратися ще більш примарними. Під кінець матчу в "Металіста" не виходило навіть пробивати по воротах.

Ця перемога вивела "Шахтар" в одноосібні лідери чемпіонату в УПЛ. Донецький клуб набрав 44 очки і очолив турнірну таблицю. На 3 очки відстає "Дніпро" , який в цьому турі обіграв " Динамо". У дніпропетровців ще гра в запасі. У 24-му турі донецькі футболісти зіграють вдома з "Карпатами", а "Металіст " відправиться в гості до "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" у Харкові обіграв "Металіст", програючи в два м'ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути