середа, 16 липня 2014 10:02

"Шахтар" переміг "Бордо" завдяки дублю Луїса Адріано
9

Фото: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" обіграв французький "Бордо" у контрольному поєдинку - 2:1. Перемогу команді Мірчі Луческу приніс дубль бразильського нападника Луїса Адріано.

Результат поєдинку вирішився ще у першому таймі. Французи на початку матчу вийшли вперед. Адріано на 38-й хвилині зрівняв рахунок з пенальті, і тут же на 39-й хвилині забив вирішальний м'яч.

"Шахтар" провів поєдинок таким складом: Каніболоцький, Срна (Бутко, 70), Кривцов (Ордець, 70), Ракицький, Шевчук (Воловик, 60), Степаненко (Гречишкін, 74), Коста (Болбат, 74), Тайсон (Марлос , 70), Тейшейра (Кобін, 85), Ілсіньо, (Фернандо, 60) Адріано (Гладкий, 70).

"Стиль гри тут дещо відрізняється від "Металіста". Вважаю, що "Шахтар" - дуже кваліфікована команда. У нас є дуже хороші футболісти в складі. І я щасливий, що тепер граю за "гірників", - сказав після матчу хавбек "Шахтаря" Марлос.

Для нас це була одна з найважчих ігор на зборі. "Бордо" дуже сильний, тому довелося нелегко. Але "Шахтар" добре себе проявив, провів гідний матч. Я знаю Луїса як дуже класного виконавця, який у найпотрібніший момент забиває дуже важливі м'ячі.

Його голи були ключовими у сьогоднішній грі, вони дуже допомогли. Ще одна особливість "Шахтаря": він уміє перебудовуватися навіть після пропущеного м'яча. І завжди йде до перемоги."

Нагадаємо, раніше перемогли у контрольних поєдинках на передсезонних зборах "Дніпро" і "Металіст".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" переміг "Бордо" завдяки дублю Луїса Адріано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути