субота, 25 жовтня 2014 10:44

"Шахтар" називає "конфліктом" неоголошену війну проти України" - "Карпати"

"Шахтар" називає "конфліктом" неоголошену війну проти України" - "Карпати"
"Донбас-Арена" після обстрілів ipress.ua

"Карпати" відреагували на слова Сергія Палкіна щодо генерального директора львівського клубу Ігоря Дедишина.

"Карпати" як і інші футбольні клуби України і пересічні громадяни чим можуть допомагають воїнам АТО, чимало наших уболівальників беруть безпосередню участь у бойових діях у складі Збройних сил і добровольчих батальйонів, ризикуючи заради свободи країни своїм життям і здоров'ям.

І коли "Шахтар" називає "конфліктом" фактично неоголошену війну проти України різноманітними злочинно-терористичними угрупованнями, яких підтримують підрозділи регулярної армії сусідньої країни - країни-агресора, і засуджує "всі сторони конфлікту", ми починаємо серйозно сумніватися в адекватності авторів цієї, без перебільшення , відверто провокаційної заяви.

А щодо того, що керівництву "Карпат" потрібно розібратися з власним клубом, то ми б радили товаришеві Палкіну спочатку подивитися на те, що робиться в його городі, і насамперед дати собі відповідь на запитання: керівники, тренери та футболісти "Шахтаря" дотримуються правил УЄФА і ФІФА Respect і Fair play?", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, раніше генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін назвав заяви Ігоря Дедишина на адресу донецького клубу цілковитим абсурдом.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" називає "конфліктом" неоголошену війну проти України" - "Карпати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути