четвер, 06 березня 2014 11:07

Роналду став найкращим бомбардиром в історії збірної Португалії
4

Фото: Reuters

Нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду вийшов на перше місце у списку бомбардирів команди за всю історію, повідомляє IBN. 5 березня він забив два голи у товариському матчі з Камеруном (5:1), після чого на його рахунку стало 49 м'ячів за збірну. До гри з камерунцями Роналду ділив звання кращого бомбардира з Педру Паулета (47 голів).

У матчі з Камеруном Роналду відзначився на 21-й і 83-й хвилинах. Крім того, у складі збірної Португалії відзначилися Рауль Мейрелеш, Фабіу Коентрау та Едін. Єдиний гол камерунської команди на рахунку Венсана Абубакара.

"Я знав, що коли-небудь це станеться, - сказав Роналду з приводу свого рекорду. - Це особливий момент, тому що я граю за збірну вже десять років".

Матч з Камеруном став для португальця 110-м у складі національної команди. Паулета, який вже завершив кар'єру, забив 47 голів у 88 матчах за збірну.

Гра з камерунцями стала для збірної Португалії одним з етапів підготовки до чемпіонату світу. У Бразилії суперниками португальців по групі G будуть Німеччина, Гана і США.

Зараз ви читаєте новину «Роналду став найкращим бомбардиром в історії збірної Португалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути