неділя, 20 квітня 2014 02:23

Ребров роздавав манішки футболістам і говорив англійською на тренуванні "Динамо"
15

Фото: Ірина КОЗЮПА

У суботу, 19 квітня, київське "Динамо" провело відкрите тренування. Сьогодні кияни під керівництвом виконувача обов´язків головного тренера команди Сергія Реброва зіграють з полтавською "Ворсклою".

Нагадаємо, у середу "Динамо" програло на "Олімпійському" донецькому "Шахтареві" з рахунком 0:2. На післяматчевій прес-конференції Олег Блохін заявив, що його відправили у відставку.

"Вітати Реброва, у принципі, не було з чим. У нас незадовільні результати. Робочі моменти сприйняли нормально. Продовжуємо працювати так як і раніше. Щось зараз міняти у тренувальному процесі, напевне, зараз нереально. Яка у нас тепер мотивація? Перемагати у кожному матчі", - каже капітан "Динамо" Олександр Шовковський.

Останнім до партнерів приєднується Денис Гармаш, якому 19 квітня виповнилося 24 роки. Одноклубники подарували імениннику футболку з написом "від команди".

У футболістів хороший настрій, вони жартують та сміються. Після пробіжки українці і легіонери окремо грають у квадрат. Вукоєвич просить журналістів трохи відійти, щоб не отримати м´ячем. Ребров до декого з гравців говорить англійською і сам роздає манішки.

Відзначимо, що це друге тренування "Динамо" під керівництвом Реброва в якості виконувача обов´язків.

Зараз ви читаєте новину «Ребров роздавав манішки футболістам і говорив англійською на тренуванні "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути