неділя, 18 травня 2014 19:37

Ребров підписав з "Динамо" 3-річний контракт

Ребров підписав з "Динамо" 3-річний контракт
fcdynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс призначив Сергія Реброва головним тренером команди.

"Цей сезон був для нас невдалим. Я з себе вини не знімаю, - каже Ігор Михайлович на прес-конференції. - Я хотів, щоб команда пішла у відпустку знаючи свого наставника. З цього дня головний тренер "Динамо" Сергій Станіславович Ребров. Першою про це дізналася команда. Хлопці з ентузіазмом відреагували на цю новину і аплодували.

Після відставки Блохіна атмосфера у роздягальні, тренування кардинально змінилися. Хлопці знають, що мають робити.

Контракт ми підпишемо завтра. Він розрахований на три роки. Умови — це перше місце у чемпіонаті. Якщо клуб займає друге місце, але "Динамо" демонструє чудову гру, яка подобається вболівальникам, то співпраця з тренером продовжується. Я вірю, що у Реброва все вийде.

Ми зустрічалися у п'ятницю і досягли домовленостей. Формування тренерського штабу — це прерогатива головного тренера. Що стосується трансферів, то зараз у команди чималий потенціал. Потрібно його розкривати, а не скупати нових гравців, яким знадобиться час на адаптацію. Якщо Сергію Станіславовичу знадобляться нові футболісти, то ми їх купимо".

"Це велика відповідальність. Не дивлячись, на перемогу у Кубку України, сезон вийшов невдалим. Будемо працювати, - каже Ребров, - Наші гравці, які зараз грають в орендах, добре себе там проявили. Потрібно подивитися на них на зборах. Ми збираємося 17-го. На збір вилітаємо 19-го. Ніхто з гравців не виявив бажання залишити команду."

Сьогодні "Динамо" завершило сезон перемогою над луганською "Зорею" - 3:1. Кияни фінішували на четвертому місці і вперше в історії залишилися без медалей.

"Будь-яка гра складна. Після "Шахтаря" було важко мотивувати команду. На жаль, цей матч вже нічого для нас не вирішував. Наприкінці змогли переламати хід гри і забити голи. М'ячів могло бути ще більше".

Нагадаємо, що цього тижня "Динамо" виграло Кубок України під керівництвом Реброва. У фіналі кияни перемогли донецький "Шахтар" - 2:1.

Зараз ви читаєте новину «Ребров підписав з "Динамо" 3-річний контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути