вівторок, 06 вересня 2016 15:35

"Рахунок 1:1 - хороший результат для нас": що футболісти говорили після матчу Україна - Ісландія

"Нам сьогодні неймовірно пощастило. Ми дуже задоволені, що зіграли у Києві внічию", - зізнається наставник збірної Ісландії Хеймір Хадльгрімссон після нічийного результату з Україною.

Стартовий матч відбору на Кубок світу для команд завершився з рахунком 1:1. Так само зіграли інші суперники нашої групи.

 

Якщо "вікінги" цілком задоволені підсумком матчу, то українці хотіли більшого.

"Було бажання взяти три очки і потішити Андрія Миколайовича в його дебютному матчі. Могли виграти, адже мали для цього моменти", - сказав після гри капітан збірної України Олександр Кучер.

Захисник прокоментував швидкий гол, пропущений командою на 5-й хвилині зустрічі від Альфреда Фінбогассона.

 

"Ми не витримали лінію. Я не побачив гравця. Напевно, треба було мені підказати. Допустили колективну помилку, яка продовжилася курйозом. М'яч влучив мені в обличчя і відскочив просто на ногу форварду", - сказав Кучер.

Захисник Біркір Севарссон, який має освіту пілота, відзначив хороший другий тайм збірної України.

"Ми швидко відкрили рахунок. Могли у першому таймі забивати більше. Але після перерви українці зіграли краще. Тому ми цілком задоволені нічиєю.

Коли арбітр призначив пенальті у наші ворота, то я мав хороше передчуття. У нас дуже хороший воротар. Я вірив у нього. Але ваш гравець все одно не влучив у ворота.

Дивно було грати на такому велику стадіоні без глядачів. Але для нас це звична ситуація. В Ісландії не так багато вболівальників приходять на матчі. Відповідно, і шумова підтримка на стадіоні не така сильна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Будемо щасливі, якщо вдасться здобути тут 1 очко": як збірна Ісландії готується до матчу з Україною

Севарссон став одним з двох гравців, які відправилися на екскурсію Києвом у день прильоту збірної Ісландії.

"Не знаю чи колись у мене ще випаде нагода побувати у цьому місці. Тому хотілося вивчити його якомога краще. Мені цікаво дізнаватися щось нове і пізнавати світ. Коли граєш за збірну, то маєш можливість побачити нові країни і міста.

Київ мені сподобався. Гарне місто. Видно, що воно має древню історію. Побачив кілька цікавих споруд. Радий, що отримав можливість більше дізнатися про Україну".

Йохан Берг Гудмундссон з англійського "Бернлі" також щасливий привезти з Києва нічию.

 

"Ми повинні були краще реалізувати свої нагоди у першій половині гри. У другому таймі українці зіграли краще за нас. Тому рахунок 1:1 — хороший результат. Ми щасливі, що вдалося здобути на виїзді одне очок.

Я б не сказав, що Україна нас чимось здивувала. Ми знали, що у вас хороші гравці. Виділив би двох вінгерів (Ярмоленко і Коноплянка). Один із них відзначився голом.

Шкода, що на стадіоні не було глядачів. Було враження, ніби ми граємо товариський матч. Але обидві команди грали в однакових умовах.

Я не вперше у Києві. Кілька років тому у складі АЗ грав проти "Динамо" у Лізі Європи. Здається, ми тоді програли. А ще приїжджав сюди у складі молодіжної збірної Ісландіїї. Тоді у нас була дуже сильна команда. Зараз багато гравців з тої "молодіжки" грають у національній збірній.

Ми давно виступаємо разом і товаришуємо за межами поля. У мене багато хороших друзів серед збірників. Можна сказати, що ми граємо як клуб, а не збірна. Це дуже добре для нас".

Останнім з роздягальні збірної Ісландії вийшов капітан Арон Гуннарссон. Він довго спілкувався з журналістами. І навіть розповів про свою довгу бороду, яка вже стала одним із символів національної команди.

 

"Почав відрощувати її перед Євро, щоб здаватися справжнім ісландським "вікінгом", - зізнався Гуннарссон.

Після матчу Ісландія відправилася у готель. Сьогодні команда вилетіла з Києва рейсовим літаком.

Свій наступний матч збірна України у відборі на Кубок світу зіграє 6 жовтня на виїзді проти Туреччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко має бути жорстким стосовно Кучера та Коноплянки

Зараз ви читаєте новину «"Рахунок 1:1 - хороший результат для нас": що футболісти говорили після матчу Україна - Ісландія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути